Partners

logo Smits Vastgoedzorg

Wij richten ons op onze kerntaken en hebben alle specialisten en competenties in huis om hier borg voor te staan. Met leveranciers van producten en diensten die binnen onze verantwoordelijkheid vallen, maar buiten onze kerntaken hebben wij een nauwe samenwerking.  Deze geselecteerde partners, die naar ons oordeel excelleren op hun specifieke activiteiten, sluiten qua cultuur naadloos bij ons aan.

Met deze ‘first suppliers’ evalueren wij periodiek de nauwe samenwerking. Gezamenlijk streven we naar een optimale dienstverlening. Dit creëert openheid en vertrouwen tussen ons en onze partners. Dit versterkt alle partijen en smeedt ons tot een ijzersterk geheel.

 


 

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. is een onafhankelijk makelaar in verzekeringen. Ze bieden concrete oplossingen in de vorm van bedrijfsrisicoverzekeringen, pensioenen en andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden; zoals bijvoorbeeld voor Smits Vastgoedzorg.

Schouten Zekerheid is een raadgever met daadkracht, typisch Rotterdams; nuchter, geen woorden maar daden. Daardoor behoort het bedrijf, dat is opgezet in 1953, inmiddels tot de top 5 van onafhankelijke intermediairs op het gebied van verzekeringen in Nederland.

 


 

DRV

Wat precies de sleutel is tot het succes van een onderneming is niet eenvoudig aan te wijzen. Het gaat vaak om een combinatie van factoren. Bij Smits Vastgoedzorg is het succes naar onze mening het resultaat van het voortdurende streven naar kwaliteit en innovatie en het openstaan voor inzichten van anderen. Die factoren kenmerken ook onze relatie met Smits. Een samenwerking waarin het leveren van kwaliteit de basis is en waarvan het succes vooral schuilt in een oprechte interesse in elkaars inzichten en expertise. Vandaar dat wij met veel plezier en trots al meer dan 30 jaar de accountant en sparring partner zijn van Smits Vastgoedzorg.

DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

 


 

Centric logo

Centric Bouw

De bouwsector krijgt, nu en in de toekomst, te maken met ingrijpende maatschappelijke veranderingen: de stedelijke vernieuwing, demografische ontwikkelingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bouwbedrijf van morgen biedt zijn klanten duurzame en aanpasbare oplossingen die beantwoorden aan nieuwe individuele en maatschappelijke behoeften. Centric Bouw ondersteunt en adviseert bij alle ontwikkelingen en uitdagingen. Wij vertalen onze kennis over de ontwikkelingen in de markt en de samenleving in ICT-oplossingen. Innovatieve oplossingen die de bouwsector verbinden met de toekomst. Van tools voor businessintelligence tot mobiele applicaties voor PDA’s. Van het aanbieden van software ‘als een service’ tot communicatievormen als chat en social media.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei.

 


 

ICTplan

ICTplan installeert, onderhoudt en beheert ICT-omgevingen volgens een samen met de klant opgezet plan. ICT is een belangrijk hulpmiddel in het bedrijfsproces van Smits Vastgoedzorg. Beschikbaarheid van alle applicaties en data, zowel vanuit het hoofdkantoor als vanaf de bouwplaatsen en onderweg, wordt gewaarborgd door een stabiele server omgeving en snelle glasverbindingen. Beveiliging, backup en disaster recovery zijn dubbel gezekerd. Nieuwe mogelijkheden en uitdagingen houden ons scherp en we vinden daarin bij Smits Vastgoedzorg een innovatieve partner, die altijd open staat voor het nog verder verbeteren van bedrijfsprocessen.

 


 

A4 Consultants

A4 Consultants zijn twee bedrijfsartsen die – eventueel samen met een gecertificeerde arbodienst – de doelstellingen van een organisatie op het gebied van arbobeleid en ziekteverzuim realiseren. A4 verzuimconsultants houden de communicatielijnen kort, koppelen snel terug en zijn resultaatgericht. A4 Consultants hebben een hoge klanttevredenheid en werken samen met de organisatie aan een laag ziekteverzuim.

 


 

Riwal

Riwal biedt oplossingen voor veilig werken op hoogte. Onze moderne en optimaal gesorteerde verhuurvloot bestaat uit ruim 2300 hoogwerkers, verreikers en heftrucks in 100 soorten en maten en door heel Nederland. Voor een optimale dienstverlening investeert Riwal voortdurend en uitsluitend in nieuw materieel van topmerken als JLG, Holland Lift en MEC. Gecombineerd met de handhaving van een gemiddelde leeftijd van 4 jaar zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van Riwal materieel onovertrefbaar. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een diversiteit aan erkende trainingen over veilig en efficiënt gebruik van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Onze instructeurs verzorgen gecertificeerde en internationaal erkende opleidingen, zowel in ons trainingscentrum als op locatie.

Smits Vastgoedzorg bezit en gebruikt de eigen vloot van circa 25 hoogwerkers. Al het overige is onze “zorg”, inclusief het inzetten van Riwal machines in piektijden.

Riwal. Als je iets wilt bereiken.

Hoogwerkervloot van Smits Vastgoedzorg


 

EUSER SPECIAAL TRANSPORT

Smits Vastgoedzorg heeft een eigen vloot van circa 80 units uiteenlopend van gereedschap- en opslagcontainers, verplaatsbare werkplaatsen, kantoor-, vergader-, sanitair- en verblijfsunits. De onderhoudsspecialisten van Smits Vastgoedzorg zien de units alleen daar waar ze nodig zijn: op de projecten. Euser is als zeer flexibele partner al 20 jaar verantwoordelijk voor logistiek, transport en de tijdelijke opslag op het ruimte terrein in Heinenoord. Wij de ‘zorg’ voor logistiek, zij de ‘zorg’ voor vastgoed.

Euser levert een totaalpakket voor zowel transport als opslag voor al uw (bouw)materialen en/of machines.

Truck Euser met containers