Streng voor onszelf

Wij investeren in kwaliteit en innovatie en zijn betrokken bij ons werk en de maatschappij. Overtreffen dat doen we graag. Onszelf en daarmee de verwachtingen van onze opdrachtgevers. En dat prikkelt ons om steeds vooruit te kijken en te verbeteren. Om de lat daarbij zo hoog mogelijk te leggen, laten we onze organisatie en prestaties extern toetsen en door onafhankelijke instanties borgen.

Streng zijn; naar onszelf en voor onszelf.

 

Certificering


Iso 9001

Smits Vastgoedzorg is sinds 1997 gecertificeerd volgens de ISO 9001. Certificatie volgens deze norm bewijst dat het kwaliteitmanagementsysteem van ons bedrijf voldoet aan de gestelde normen. Daarmee is de bedrijfsvoering overzichtelijker, efficiënter en beter controleerbaar. ISO 9001 biedt onze klanten zekerheid, omdat zij erop kunnen vertrouwen dat werkzaamheden volgens afspraak plaatsvinden.

 

 

 

logo VCASmits Vastgoedzorg is sinds 1997  VCA**  gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is ontwikkeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving, zoals onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen.  Doet u zaken met een VCA gecertificeerd bedrijf dan weet u dat het bedrijf getoetst is op het veiligheidsbeleid en –prestaties.

 

 

 

logo EPASmits Vastgoedzorg is sinds 2011 gecertificeerd  om maatwerkadvies te geven op het gebied van energie index rapporten en en energieprestaties. EPA staat voor Energie-Prestatie-Advies. Een EPA advies rapport bevat bijvoorbeeld aanbevelingen om dubbelglas, een hoogrendementsketel of spouwisolatie toe te passen. Daarbij wordt op een rijtje gezet wat die maatregelen kosten, wat ze besparen aan gas en elektra en in hoeveel tijd de investeringen kunnen worden terugverdiend.

 

 

FSC®

Smits Vastgoedzorg is sinds 2008 FSC® gecertificeerd. FSC is de afkorting van Forest Stewardship Council® en is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert en daaraan een keurmerk heeft gekoppeld. Dit FSC-keurmerk geeft zekerheid dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. FSC wordt gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties.

Om er zeker van te zijn dat in het werk toegepast hout afkomstig is uit een FSC-gecertificeerd bos, moet het hout in de hele handelsketen kunnen worden gevolgd. Dat betekent dat alle bedrijven in de keten – waaronder de aannemer – gecertificeerd moeten zijn. Zonder (eigen) FSC-certificaat kan een bedrijf geen FSC-hout en houtproducten leveren.
Smits Vastgoedzorg verwerkt, als partner in de keten, zoveel mogelijk producten met het FSC keurmerk.

Meer informatie over FSC producten vindt u op www.fsc.nl.

 

Smits Vastgoedzorg is sinds 2005 erkend als PKVW-bedrijf en is bevoegd tot het maken van professionele maatwerkadviezen en het uitvoeren van de noodzakelijke maatregelen zodat aan een woning of complex het PKVW-certificaat toegekend kan worden.  De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraag aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken.

 

 

 

Smits Vastgoedzorg is sinds 2006 in het bezit van het VGO-keurmerk. Samenwerken met een bedrijf dat het VGO-keur draagt, betekent samenwerken met onderhoudsadviseurs. Adviseurs die inzicht hebben in duurzame oplossingen, in procesmanagement, in kosten-kwaliteitverhoudingen en in technisch onderhoud. VGO-keur staat voor prestatie- en resultaatgericht werk van financieel gezonde ondernemingen. Dat geeft een garantie voor het eindresultaat, niet alleen op de inspanning. Dat geeft u zekerheid.

 

 

 

Aangesloten bij

Smits Vastgoedzorg heeft een eigen gedragscode met betrekking tot integriteit ingevoerd en deze laten registeren bij het SBIB. SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. De SBIB code heeft vooral betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en aannemer, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen.

 

De Geschillencommissie

Een EPA gecertificeerd bedrijf als Smits Vastgoedzorg dient aangesloten te zijn bij De Geschillencommissie. De Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken – Energielabel (SGC) is de organisatie in Nederland voor het beoordelen van consumentenklachten. Met de aansluiting bij De Geschillencommissie kan een eventuele klacht van een klant onpartijdig behandel worden. Beide partijen moeten zich aan de uitspraak van De Geschillencommissie houden.

 

Partnerschap & lidmaatschap

Smits Vastgoedzorg is in 2012 partner geworden van het NRP. Het Nationaal Renovatie Platform is een onafhankelijke stichting, die duurzaam gebruik van de bestaande gebouwde omgeving door renovatie en transformatie bevordert. Zij spant zich in voor het belang van het duurzaam gebruik van de bestaande gebouwde omgeving en het bevorderen van kennis en professionaliteit op het vakgebied van renovatie en transformatie. De Partners die de stichting steunen komen uit de breedte van de vastgoed-, bouw- en ontwerpsector en uit financiële en maatschappelijke organisaties.

 

 

Overig

 

BMC verkiezing 2014

Smits Vastgoedzorg behoort in 2014 opnieuw tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en TiasNimbas Business School and Society  organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema “Innoverend ondernemen”.