Mutatie onderhoud en individuele woningverbeteringen

18 februari 2020

Naast ons specialisme in het resultaatgericht onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed, hebben wij een businessunit voor het individueel verbeteren van woningen. Het individueel verbeteren van woningen in bewoonde staat en het verhuur klaarmaken van vrijgekomen woningen is hier de kernactiviteit. Circa 1200 woningen brengen wij per jaar op het basiskwaliteit niveau conform de wens van de opdrachtgever. 

Staedion Den Haag

In opdracht van woningcorporatie Staedion Den Haag brengen wij per jaar bij circa 1000 woningen het interieur op het gewenste kwaliteitsniveau. De activiteiten lopen uiteen van het compleet renoveren van individuele woningen tot het vervangen van alleen de keuken of bijvoorbeeld de badkamer. Logistiek en efficiency zijn met name hier een voorwaarde voor succes. Per 2020 hebben wij dan ook onder andere hiervoor ons centraal magazijn in Rotterdam gerestyled en heringericht.

Actueel

Samen sterk #3

4 april 2020

We zijn alweer 3 weken met elkaar onderweg in, zoals de overheid het noemt, een ‘targetted lockdown’ tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Inmiddels zijn de voorgeschreven maatregelen verlengd tot minimaal 28 april. Dit vraagt om extra veerkracht en aanpassingsvermogen van iedereen. Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Ga zo door!

27 maart 2020

De tweede week van de corona-maatregelen is inmiddels achter de rug. Weer een week waarin weer veel is gebeurd en gecommuniceerd, maar waarin we ook ‘gewoon’ met z’n allen keihard aan het werk zijn geweest. En dat ‘gewoon’ is in de huidige tijd zeker niet vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil, dragen we ons steentje bij en letten we een beetje op elkaar.

Lees meer