Mutatie onderhoud en individuele woningverbeteringen

18 februari 2020

Naast ons specialisme in het resultaatgericht onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed, hebben wij een businessunit voor het individueel verbeteren van woningen. Het individueel verbeteren van woningen in bewoonde staat en het verhuur klaarmaken van vrijgekomen woningen is hier de kernactiviteit. Circa 1200 woningen brengen wij per jaar op het basiskwaliteit niveau conform de wens van de opdrachtgever. 

Staedion Den Haag

In opdracht van woningcorporatie Staedion Den Haag brengen wij per jaar bij circa 1000 woningen het interieur op het gewenste kwaliteitsniveau. De activiteiten lopen uiteen van het compleet renoveren van individuele woningen tot het vervangen van alleen de keuken of bijvoorbeeld de badkamer. Logistiek en efficiency zijn met name hier een voorwaarde voor succes. Per 2020 hebben wij dan ook onder andere hiervoor ons centraal magazijn in Rotterdam gerestyled en heringericht.

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer