Mutatie onderhoud en individuele woningverbeteringen

18 februari 2020

Naast ons specialisme in het resultaatgericht onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed, hebben wij een businessunit voor het individueel verbeteren van woningen. Het individueel verbeteren van woningen in bewoonde staat en het verhuur klaarmaken van vrijgekomen woningen is hier de kernactiviteit. Circa 1200 woningen brengen wij per jaar op het basiskwaliteit niveau conform de wens van de opdrachtgever. 

Staedion Den Haag

In opdracht van woningcorporatie Staedion Den Haag brengen wij per jaar bij circa 1000 woningen het interieur op het gewenste kwaliteitsniveau. De activiteiten lopen uiteen van het compleet renoveren van individuele woningen tot het vervangen van alleen de keuken of bijvoorbeeld de badkamer. Logistiek en efficiency zijn met name hier een voorwaarde voor succes. Per 2020 hebben wij dan ook onder andere hiervoor ons centraal magazijn in Rotterdam gerestyled en heringericht.

Actueel

Terug naar waar het ooit begon

21 januari 2021

In 1925 richtte Pieter Smits, met zijn twee broers, aannemersbedrijf gebr. Smits op en vestigden het bedrijf nabij de Oude Haven in Rotterdam. Vóór het bombardement verhuisden zij met het bedrijf naar Schiedam, op zoek naar meer ruimte. Maar in 1990 keerden we terug naar onze roots in Rotterdam. 

Lees meer

Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen. Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.

Lees meer

Toen was geluk heel gewoon

15 december 2020

Zonder eindejaarsbijeenkomst en in een nieuwe lock down naderen we het einde van het jaar 2020. Het is een bijzonder jaar geworden door Covid-19, een pandemie wat de boeken in zal gaan als een historische gebeurtenis.

Lees meer