Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur!

Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Doe waar je je goed bij voelt en laat je leiden door de reis adviezen van de overheid. En eind augustus zien we elkaar weer uitgerust om met volle energie samen mee te werken aan beter.

Onze vakantieperiode is van 2 tot en met 20 augustus. In deze periode werken we met een kleine bezetting op onze projecten en op kantoor. We zijn uiteraard 24 uur per dag bereikbaar op ons algemene telefoonnummer: 010-4153420


Geniet van de zomer, rust goed uit en blijf gezond.

Actueel

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer

Timelapse Prinsessenflat

24 juni 2021

De Prinsessenflat is een droomproject in opdracht van Woonstad Rotterdam en dat laten we zien in deze timelapse. Verdeeld over 3 gebouwen werken we aan de renovatie en het planmatig onderhoud van 495 woningen.

Lees meer

WVH en Smits Vastgoedzorg gestart met groot onderhoud Scheepsbuurt

14 juni 2021

We zijn begonnen met de uitvoering van grootschalig onderhoud en verbeteringen aan de 105 eengezinswoningen in de Scheepsbuurt (Griffioenstraat en Tuymelaerstraat e.o.). Afgelopen week zijn de eerste woningen voorzien van een nieuw dak met betere isolatie. Het is de start van de verbeteringen waarmee WVH deze woningen naar het energiezuinige energielabel A brengt.

Lees meer