All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Dagelijks leveren wij met alle collega’s en ketenpartners, totaal circa 450 man, een mooie bijdrage aan de energie transitie van de bestaande woningvoorraad in Nederland, onder andere isoleren en het aansluiten op het warmtenet zijn hier de rode draad.

Daarnaast levert het vakkundig onderhouden van bouwelementen ook een bijdrage op het vlak van het begrip duurzaamheid. Immers, als bouwelementen goed onderhouden worden, ontstaat er een maximale en dus soms zeer lange levensduur. Daarmee wordt voorkomen dat nieuwe grondstoffen moeten worden gebruikt om nieuwe bouwelementen te fabriceren. Maar de duurzaamheidsgedachte en de energie transitie gaan natuurlijk veel verder dan de woningen waaraan wij werken. Ons kantoor en opslagloodsen zijn inmiddels qua verlichting full LED, we plaatsen steeds meer zonnepanelen op onze bouwplaatsen en alle nieuwe containers zijn voorzien van ledverlichting. Ook voor ons wagenpark gaan we de komende jaren een transitieslag maken, eind dit jaar verwachten wij circa 10 full electric auto’s in bezit en op de weg te hebben.

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer