Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Morgen is het 5 mei, Bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag is de nationale feestdag waarop we de bevrijding van Nederland in 1945 vieren. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Waarden die heel vanzelfsprekend lijken, maar waar we dit jaar bewuster bij stil staan dan in andere jaren.

Normaal gesproken is 5 mei voor ons geen vrije dag, ook niet eens per vijf jaar. In onze CAO is namelijk gekozen om ieder jaar op Goede Vrijdag vrij te zijn.

Echter, het jaar 2020 is totaal niet te vergelijken met andere jaren. We zitten in een uitzonderlijke situatie waarin nu niets meer vanzelfsprekend lijkt. Een periode waarin we moeten genieten van de kleine dingen en van dag tot dag leven. Helaas ook een tijd waarin veel leuke dingen, waar we normaal gesproken naar uit kijken, helaas niet door kunnen gaan. Ondanks dat zien we de grote betrokkenheid van jullie allemaal om ook in deze lastige tijd de productie volop door te laten lopen, zowel in de voorbereiding, de uitvoering als bij de administratieve ondersteuning. Hier zijn we iedereen ontzettend dankbaar voor.

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. Dit betekent dat onze projecten morgen, op 5 mei, stil liggen en dat ons kantoor gesloten is.

Morgen is een dag om stil te staan bij 75 jaar vrijheid en wat vrijheid voor iedereen betekent.

We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

 

 

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer