Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Morgen is het 5 mei, Bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag is de nationale feestdag waarop we de bevrijding van Nederland in 1945 vieren. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Waarden die heel vanzelfsprekend lijken, maar waar we dit jaar bewuster bij stil staan dan in andere jaren.

Normaal gesproken is 5 mei voor ons geen vrije dag, ook niet eens per vijf jaar. In onze CAO is namelijk gekozen om ieder jaar op Goede Vrijdag vrij te zijn.

Echter, het jaar 2020 is totaal niet te vergelijken met andere jaren. We zitten in een uitzonderlijke situatie waarin nu niets meer vanzelfsprekend lijkt. Een periode waarin we moeten genieten van de kleine dingen en van dag tot dag leven. Helaas ook een tijd waarin veel leuke dingen, waar we normaal gesproken naar uit kijken, helaas niet door kunnen gaan. Ondanks dat zien we de grote betrokkenheid van jullie allemaal om ook in deze lastige tijd de productie volop door te laten lopen, zowel in de voorbereiding, de uitvoering als bij de administratieve ondersteuning. Hier zijn we iedereen ontzettend dankbaar voor.

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. Dit betekent dat onze projecten morgen, op 5 mei, stil liggen en dat ons kantoor gesloten is.

Morgen is een dag om stil te staan bij 75 jaar vrijheid en wat vrijheid voor iedereen betekent.

We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

 

 

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer