Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Morgen is het 5 mei, Bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag is de nationale feestdag waarop we de bevrijding van Nederland in 1945 vieren. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Waarden die heel vanzelfsprekend lijken, maar waar we dit jaar bewuster bij stil staan dan in andere jaren.

Normaal gesproken is 5 mei voor ons geen vrije dag, ook niet eens per vijf jaar. In onze CAO is namelijk gekozen om ieder jaar op Goede Vrijdag vrij te zijn.

Echter, het jaar 2020 is totaal niet te vergelijken met andere jaren. We zitten in een uitzonderlijke situatie waarin nu niets meer vanzelfsprekend lijkt. Een periode waarin we moeten genieten van de kleine dingen en van dag tot dag leven. Helaas ook een tijd waarin veel leuke dingen, waar we normaal gesproken naar uit kijken, helaas niet door kunnen gaan. Ondanks dat zien we de grote betrokkenheid van jullie allemaal om ook in deze lastige tijd de productie volop door te laten lopen, zowel in de voorbereiding, de uitvoering als bij de administratieve ondersteuning. Hier zijn we iedereen ontzettend dankbaar voor.

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. Dit betekent dat onze projecten morgen, op 5 mei, stil liggen en dat ons kantoor gesloten is.

Morgen is een dag om stil te staan bij 75 jaar vrijheid en wat vrijheid voor iedereen betekent.

We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

 

 

Actueel

Smits Vastgoedzorg gaat elektrisch

23 november 2020

Vrijdag 20 november 2020, exact 30 jaar na de opening van het hoofdkantoor van Smits Vastgoedzorg aan de Thurledeweg in Rotterdam, stelden OnderhoudNL-voorzitter Henk den Boer en architect ing. Hein Doeksen de nieuwe snellaadinstallatie voor elektrische auto’s in gebruik.

Lees meer

Nieuwe samenwerking voor prestatiegericht gevelonderhoud

20 november 2020

Op 16 november ondertekenden Woonplus Schiedam, Hoftijzer Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg digitaal de overeenkomst voor een hernieuwde samenwerking.

Lees meer

Omvangrijke renovatie de Purmerhoek afgerond

1 oktober 2020

Woningcorporatie Havensteder en Team ERAFlats – een samenwerkingsverband van Smits Vastgoedzorg en TBI onderneming ERA Contour – ronden de renovatie van wooncomplex de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel af. De buitenschil van het gebouw en alle 504 woningen zijn geïsoleerd en verduurzaamd.

Lees meer