De Bouwpraktijk genomineerd voor de Best Practices publieksprijs

 

We zijn genomineerd voor de Best Practices publieksprijs met De Bouwpraktijk! Bewuste Bouwers heeft zeven Best Practices erkend bij haar bedrijfs- en projectdeelnemers, waaronder De Bouwpraktijk. De prijs is onderdeel van de voortdurende inzet voor innovatie en inspiratie in de bouw.

Steun jij dit mooie iniatief? Breng dan voor 15 januari je stem uit voor De Bouwpraktijk: Best Practice Publieksprijs 2023 (bewuste-bouwers.nl)

De Bouwpraktijk is de proeftuin voor bouwen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij De Bouwpraktijk gratis een opleiding volgen, waarbij ze in 12 weken tijd kennismaken met alle onderdelen van de bouw. In de praktijkloods worden theorie- en praktijklessen gegeven, welke direct toepasbaar zijn op de bouwplaats van de Schermerhoek in Capelle a/d IJssel. We helpen de deelnemers aan een baan in de bouw en laten ze trots zijn op wat ze kunnen. Zo creëren we werkgeluk waar iedereen wat aan heeft.

De Bouwpraktijk is een samenwerking tussen Team ERAflats (Smits Vastgoedzorg x ERA Contour B.V.) Havensteder, de IJsselgemeenten en het UWV. Het initiatief is een groot succes. Oud-deelnemers hebben nu een baan in de bouw of zijn aan het doorleren om zich te specialiseren.

1/2