De skyline van Rotterdam

3 februari 2020

Midden in de indrukwekkende skyline van Rotterdam voeren we momenteel een project uit op de kop van het Noordereiland. Deze markante plek vraagt om mooi fotowerk! Daarnaast hebben wij een drone ingezet om mooie beelden te maken van dit project aan de Maas.

Het project

Project Koopvaardijhof omvat planmatige onderhoudswerkzaamheden met energetische toevoegingen. Hiermee wordt het exterieur van de flat met in totaal 218 woningen aan de Koopvaardijhof te Rotterdam gemoderniseerd. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woningen is 1982. Tijdens deze ingreep gaan we naast het planmatige onderhoud ook werkzaamheden uitvoeren om tocht in de woningen weg te nemen en ventilatie te verbeteren. Ook treffen we direct energetische verbeteringen waarbij het energielabel van het gemiddelde label C naar het label A wordt geheven.

Lees meer over het project

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer