Financieel administratief medewerker (fulltime)

Als financieel administratief medewerker heb je een ondersteunende rol op onze afdeling Finance & Control. Met 10 collega’s is de afdeling F&C verantwoordelijk voor de financiële- en project administratie. Maar ook de salarisadministratie, onze front office, ICT, wagenparkbeheer en schades en verzekeringen vallen binnen de verantwoordelijkheid van de afdeling. De teamleden hebben ieder hun eigen rol en expertise. Met elkaar zetten we onze schouders eronder en zijn we kritisch op het behalen van vooraf bepaalde doelstellingen.

Jouw rol binnen het team ligt met name op het gebied van Finance. Je hebt een breed takenpakket en houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van crediteuren en debiteurenadministratie. Je bent een kei in het controleren en boeken van facturen, maar bent vooral ook scherp op het signaleren van afwijkingen en het oplossen er van.

Daarnaast zijn we op de afdeling F&C volop bezig met diverse optimaliseringsprojecten, momenteel vooral gericht op het verder optimaliseren en digitaliseren van onze processen. Zo hebben we onlangs een bestelbonapp en urenapp gelanceerd voor alle collega’s en zijn we nu bezig met het verder uitrollen van het digitaal inlezen van facturen. In 2021 staat onder andere het optimaliseren van het materieel beheer en de servicebonnen op de agenda. Ook bij deze projecten kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken.

Skills

Voor deze vacature zoeken wij een teamspeler met brede financiële kennis, bij voorkeur in de bouw en/of onderhoudsbranche. Je bent enthousiast, accuraat, servicegericht en laat je niet snel uit het veld slaan. Je staat open voor ontwikkelingen, zowel binnen de organisatie als bij jezelf en gaat een uitdaging niet uit de weg!

Verder vragen wij:

  • MBO+ niveau, opleidingsrichting economisch/financieel.
  • Eventueel aangevuld met relevante opleidingen, bv. MBA.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële administratie.

Join our team

Wat kan Smits Vastgoedzorg voor jou betekenen?

  • Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving.
  • Een leuk team met aandacht voor elkaar.
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze veelzijdige functie?

Graag ontvangen we je reactie per email op werkenbij@smitsvastgoedzorg.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf, Manager P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

Bekijk alle vacatures hier.