Goed voor de bewoners van Leyerwaard Rotterdam

9 mei 2019

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn wij in Leyerwaard Rotterdam bezig met de renovatie van de balkonvloeren. We herstellen de beton constructie en werken dit af met verschillende Sika systemen.

Een mooie opgave wat plaats vindt in bewoonde staat. En dat kan geluidsoverlast geven voor de bewoners.

We houden hierover continu contact met de bewoners, om de geluidsoverlast te beperken en ze te informeren over de voortgang. En soms doen we dat net even anders. Het uitvoerdende team van Smits Vastgoedzorg organiseerde spontaan een koffie moment en een food truck werd de bouwplaats op gereden. Samen met de bewoners stonden we stil bij de renovatie, vragen werden gesteld terwijl de barista de lekkerste koffies maakte. De bewoners waren enthousiast en vonden het voor herhaling vatbaar; dat gaan we zeker doen.

Actueel

Onze nieuwe website live

3 december 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Tijd voor zomer

17 juli 2019

Met de vakantie voor de deur willen wij u graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning. Je leest er alles over in dit bericht.

Lees meer