Goed voor de bewoners van Leyerwaard Rotterdam

9 mei 2019

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn wij in Leyerwaard Rotterdam bezig met de renovatie van de balkonvloeren. We herstellen de beton constructie en werken dit af met verschillende Sika systemen.

Een mooie opgave wat plaats vindt in een bewoonde staat. En dat kan geluidsoverlast geven voor de bewoners.

Hierover houden we continu contact met de bewoners, om de geluidsoverlast te beperken en ze te informeren over de voortgang. En soms doen we dat net even anders. Het uitvoerende team van Smits Vastgoedzorg organiseerde spontaan een koffie moment en een food truck werd de bouwplaats op gereden. Samen met de bewoners stonden we stil bij de renovatie, vragen werden gesteld terwijl de barista de lekkerste koffies maakte. De bewoners waren enthousiast en vonden het voor herhaling vatbaar; dat gaan we zeker doen.

Actueel

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer

Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Op verzoek van Woonpartners Midden-Holland heeft Smits Vastgoedzorg een ontwerp gemaakt voor het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van de portiekwoningen in Oud-Achterwillens. Wat een resultaat!

Lees meer