Goed voor de bewoners van Leyerwaard Rotterdam

9 mei 2019

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn wij in Leyerwaard Rotterdam bezig met de renovatie van de balkonvloeren. We herstellen de beton constructie en werken dit af met verschillende Sika systemen.

Een mooie opgave wat plaats vindt in een bewoonde staat. En dat kan geluidsoverlast geven voor de bewoners.

Hierover houden we continu contact met de bewoners, om de geluidsoverlast te beperken en ze te informeren over de voortgang. En soms doen we dat net even anders. Het uitvoerende team van Smits Vastgoedzorg organiseerde spontaan een koffie moment en een food truck werd de bouwplaats op gereden. Samen met de bewoners stonden we stil bij de renovatie, vragen werden gesteld terwijl de barista de lekkerste koffies maakte. De bewoners waren enthousiast en vonden het voor herhaling vatbaar; dat gaan we zeker doen.

Actueel

Ketensamenwerking vastgoedonderhoud

23 januari 2020

Samen met Woningcorporatie GroenWest en vijf andere ketenpartners hebben wij onze handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Lees meer

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer