Goed voor iedereen

Volgend jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar. Toch voelen we ons jong en bruisen we van de energie en dynamische plannen. Zo zijn we drie jaar geleden gestart met ons programma ‘Lekker werken’ want gezondheid en duurzame inzetbaarheid is voor ons een belangrijk thema. De voorwaarden om dit te realiseren zijn grotendeels afgerond; Hybride werken, moderne ICT faciliteiten, wekelijks samen sporten, elektrisch wagenpark, de mooiste werkplekken, op kantoor en op de projecten. We hebben hard gewerkt en mooie stappen gemaakt. Maar we gaan verder!

Eerst een paar weken rust. Voor onze collega’s, voor onze opdrachtgevers en voor de bewoners waarvan we de woning verduurzamen.

Onze vakantieperiode is van 24 juli tot en met 11 augustus. In deze periode werken we met een kleine bezetting op onze projecten en op kantoor. We zijn uiteraard 24 uur per dag bereikbaar op ons algemene telefoonnummer: 010-415 34 20

Werk mee aan beter!

We kunnen altijd gemotiveerde collega’s gebruiken. Wil jij ook bijdragen? Surf dan tijdens je vakantie naar onze actuele vacatures en werk mee aan beter! 

1/9