Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Metamorfose

In maart 2020 zijn wij gestart met het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van het project 132 portiekwoningen in de Goudse wijk Oud-Achterwillens. Deze woningen hadden de negatieve bijnaam: het ‘trespa dorp’. Deze naam hadden de woningen te danken aan de vorige renovatie waarbij het gehele complex met trespa platen werd bekleed. Nu jaren later, met herziene wensen en duurzaamheidsambities, kwam Woonpartners Midden-Holland bij Smits Vastgoedzorg met het verzoek om een ontwerp te maken voor de metamorfose voor deze, in de basis, zeer mooie buitenwijk in Gouda.

Afgelopen week zijn de steigers en steigenernetten verwijderd van de eerste blokken. Het resultaat is een ware metamorfose, met een prachtige uitstraling die past bij de tijd waarin het complex ooit is gebouwd. Maar dan conform de hoge eisen van deze tijd, zoals onder andere hoogwaardige isolatie en moderne technische installaties.

Het uitvoerend team van Smits Vastgoedzorg keek afgelopen de week met de directies van Woonpartners Midden-Holland en Smits Vastgoedzorg, in het bij zijn van de wethouder, naar dit prachtige resultaat. Een mooie stimulans om na de welverdiende zomervakantie aan de slag te gaan met de volgende blokken van deze wijk.

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer
string(45) "https://www.instagram.com/smits.vastgoedzorg/"