Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Metamorfose

In maart 2020 zijn wij gestart met het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van het project 132 portiekwoningen in de Goudse wijk Oud-Achterwillens. Deze woningen hadden de negatieve bijnaam: het ‘trespa dorp’. Deze naam hadden de woningen te danken aan de vorige renovatie waarbij het gehele complex met trespa platen werd bekleed. Nu jaren later, met herziene wensen en duurzaamheidsambities, kwam Woonpartners Midden-Holland bij Smits Vastgoedzorg met het verzoek om een ontwerp te maken voor de metamorfose voor deze, in de basis, zeer mooie buitenwijk in Gouda.

Afgelopen week zijn de steigers en steigenernetten verwijderd van de eerste blokken. Het resultaat is een ware metamorfose, met een prachtige uitstraling die past bij de tijd waarin het complex ooit is gebouwd. Maar dan conform de hoge eisen van deze tijd, zoals onder andere hoogwaardige isolatie en moderne technische installaties.

Het uitvoerend team van Smits Vastgoedzorg keek afgelopen de week met de directies van Woonpartners Midden-Holland en Smits Vastgoedzorg, in het bij zijn van de wethouder, naar dit prachtige resultaat. Een mooie stimulans om na de welverdiende zomervakantie aan de slag te gaan met de volgende blokken van deze wijk.

Actueel

Smits Vastgoedzorg gaat elektrisch

23 november 2020

Vrijdag 20 november 2020, exact 30 jaar na de opening van het hoofdkantoor van Smits Vastgoedzorg aan de Thurledeweg in Rotterdam, stelden OnderhoudNL-voorzitter Henk den Boer en architect ing. Hein Doeksen de nieuwe snellaadinstallatie voor elektrische auto’s in gebruik.

Lees meer

Nieuwe samenwerking voor prestatiegericht gevelonderhoud

20 november 2020

Op 16 november ondertekenden Woonplus Schiedam, Hoftijzer Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg digitaal de overeenkomst voor een hernieuwde samenwerking.

Lees meer

Omvangrijke renovatie de Purmerhoek afgerond

1 oktober 2020

Woningcorporatie Havensteder en Team ERAFlats – een samenwerkingsverband van Smits Vastgoedzorg en TBI onderneming ERA Contour – ronden de renovatie van wooncomplex de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel af. De buitenschil van het gebouw en alle 504 woningen zijn geïsoleerd en verduurzaamd.

Lees meer