Samenwerken voor het beste eindresultaat

28 november 2018

Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1925 ontwikkelden en produceerden we alles zelf in huis; met eigen mensen, kennis en vakmanschap. Een kijkje in ons archief leverde dit historische en mooie beeld op. 1936, voorman Rinus Frank aan de slag met het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren in onze timmerwerkplaats, onder toeziend oog van directeur Piet Smits junior.

Nu bijna 100 jaar na de oprichting is keten optimalisatie en samenwerken door de hele keten een van onze kernwaarden; van grondstoffen leverancier tot eind gebruiker. En daar maken we het verschil! Door die optimalisatie is onder andere Verweij Houttechniek een van onze partners en produceren wij dit niet meer in eigen huis, maar werken we nauw samen met onze partners zodat we elke dag de lat nog hoger kunnen leggen.

Wil je meer weten over onze historie? Bekijk dan ook deze pagina.

Actueel

Ketensamenwerking vastgoedonderhoud

23 januari 2020

Samen met Woningcorporatie GroenWest en vijf andere ketenpartners hebben wij onze handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Lees meer

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer