Op afstand staan we in contact

26 maart 2020

Geen contact, afstand houden en zo veel mogelijk binnen blijven.
Het zijn bijzondere tijden maar ook tijden waarin wij ons werk zo goed en zo veilig mogelijk willen blijven doen. Juist het contact onderling en met bewoners, dat maakt ons vak leuk. Komende tijd is dat allemaal zo anders en nu onze collega’s in de bloemkwekerijen het moeilijk hebben, proberen wij die twee dingen te combineren, en iets positiefs te doen. Daar hebben we juist in deze tijd zo veel behoefte aan.

We hebben 2500 bossen bloemen gekocht in het Westland en hebben deze persoonlijk bezorgd bij de mensen waar wij zo graag mee en voor werken.

Onze Minister President Rutte vroeg ons allen; let een beetje op elkaar!
En met deze actie proberen wij ons steentje bij te dragen in deze vervelende en spannende periode.

Daarom hebben we ook onze voorraad mondkapjes afgeleverd bij het Franciscus Gasthuis. Alle kleine beetjes helpen. Smits Vastgoedzorg, Goed voor Iedereen

Actueel

Samen sterk #3

4 april 2020

We zijn alweer 3 weken met elkaar onderweg in, zoals de overheid het noemt, een ‘targetted lockdown’ tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Inmiddels zijn de voorgeschreven maatregelen verlengd tot minimaal 28 april. Dit vraagt om extra veerkracht en aanpassingsvermogen van iedereen. Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Ga zo door!

27 maart 2020

De tweede week van de corona-maatregelen is inmiddels achter de rug. Weer een week waarin weer veel is gebeurd en gecommuniceerd, maar waarin we ook ‘gewoon’ met z’n allen keihard aan het werk zijn geweest. En dat ‘gewoon’ is in de huidige tijd zeker niet vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil, dragen we ons steentje bij en letten we een beetje op elkaar.

Lees meer