Op hoogte in Rotterdam bij het hoofdkantoor van Unilever

9 mei 2019

Unilever is een van onze langst bestaande relaties en daar zijn wij zuinig en trots op. 

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofd staalconstructie van dit unieke gebouw. 17 jaar lang hebben wij dit systeem jaarlijks gemonitord op de goed bereikbare gedeelten zonder onderhoud uit te hoeven voeren. Dit jaar hebben we  de gehele staalconstructie met behulp van rope access geïnspecteerd om na bijna 20 jaar ‘spotrepair’ en ‘just in time’ toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en daar waar nodig uit te voeren. 

Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. 

Over een aantal jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar en wat zijn we trots op onze langlopende projecten en duurzame relaties. Die zetten we graag in de spotlight.

Lees hier meer over het project Unilever in Rotterdam.

Actueel

Onze nieuwe website live

3 december 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Tijd voor zomer

17 juli 2019

Met de vakantie voor de deur willen wij u graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning. Je leest er alles over in dit bericht.

Lees meer