Op hoogte bij het hoofdkantoor van Unilever

9 mei 2019

Unilever is een van onze langst bestaande relaties en daar zijn wij zuinig en trots op. 

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofd staalconstructie van dit unieke gebouw. 17 jaar lang hebben wij dit systeem jaarlijks gemonitord op de goed bereikbare gedeelten zonder onderhoud uit te hoeven voeren. Dit jaar hebben we  de gehele staalconstructie met behulp van rope access geïnspecteerd om na bijna 20 jaar ‘spotrepair’ en ‘just in time’ toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en daar waar nodig uit te voeren. 

Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. 

Over een aantal jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar en wat zijn we trots op onze langlopende projecten en duurzame relaties. Die zetten we graag in de spotlight.

Lees hier meer over het project Unilever in Rotterdam.

Actueel

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer

Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Op verzoek van Woonpartners Midden-Holland heeft Smits Vastgoedzorg een ontwerp gemaakt voor het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van de portiekwoningen in Oud-Achterwillens. Wat een resultaat!

Lees meer