Op hoogte bij het hoofdkantoor van Unilever

9 mei 2019

Unilever is een van onze langst bestaande relaties en daar zijn wij zuinig en trots op. 

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofd staalconstructie van dit unieke gebouw. 17 jaar lang hebben wij dit systeem jaarlijks gemonitord op de goed bereikbare gedeelten zonder onderhoud uit te hoeven voeren. Dit jaar hebben we  de gehele staalconstructie met behulp van rope access geïnspecteerd om na bijna 20 jaar ‘spotrepair’ en ‘just in time’ toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en daar waar nodig uit te voeren. 

Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. 

Over een aantal jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar en wat zijn we trots op onze langlopende projecten en duurzame relaties. Die zetten we graag in de spotlight.

Lees hier meer over het project Unilever in Rotterdam.

Actueel

Ketensamenwerking vastgoedonderhoud

23 januari 2020

Samen met Woningcorporatie GroenWest en vijf andere ketenpartners hebben wij onze handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Lees meer

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer