Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen. Nu 100 jaar later werken we er hard aan om die sfeer weer terug te brengen in het Rotterdamse straatbeeld.

Wij bieden zorg voor vastgoed in alle soorten en maten. Wat de wens ook is. Voor wie ook bedoeld. Advisering, transformatie, renovatie of onderhoud. En ook als het op puur vakmanschap aan komt, zoals het terugbrengen van de oude karakteristieke muurschilderingen. Dit was de wens van onze opdrachtgever Woonstad Rotterdam.

Na uitvoerig historisch onderzoek hebben we de sfeer van de muurschilderingen kunnen achterhalen, en hebben we afgelopen zomer hard gewerkt om de muurschilderingen aan te brengen op de gevels. En dat levert deze prachtige plaatjes op.
Met dank aan Tanja van Sijp voor de muurschilderingen en Woonstad Rotterdam voor de mooie opdracht.

Actueel

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer