Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen. Nu 100 jaar later werken we er hard aan om die sfeer weer terug te brengen in het Rotterdamse straatbeeld.

Wij bieden zorg voor vastgoed in alle soorten en maten. Wat de wens ook is. Voor wie ook bedoeld. Advisering, transformatie, renovatie of onderhoud. En ook als het op puur vakmanschap aan komt, zoals het terugbrengen van de oude karakteristieke muurschilderingen. Dit was de wens van onze opdrachtgever Woonstad Rotterdam.

Na uitvoerig historisch onderzoek hebben we de sfeer van de muurschilderingen kunnen achterhalen, en hebben we afgelopen zomer hard gewerkt om de muurschilderingen aan te brengen op de gevels. En dat levert deze prachtige plaatjes op.
Met dank aan Tanja van Sijp voor de muurschilderingen en Woonstad Rotterdam voor de mooie opdracht.

Actueel

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer

Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Op verzoek van Woonpartners Midden-Holland heeft Smits Vastgoedzorg een ontwerp gemaakt voor het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van de portiekwoningen in Oud-Achterwillens. Wat een resultaat!

Lees meer