Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd en we starten 11 mei. Naast de opdracht voor 2020 zal er in 2023 ook meerjarig onderhoud worden gerealiseerd. Ook hebben we gezamenlijk met architect en historisch kleurdeskundige Suzanne Fischer een onderzoek uitgevoerd naar de oorspronkelijke kleurstelling. Hiervoor hebben we een kleurenplan opgesteld. Wij kijken uit naar een mooi project, waarbij we de uitstraling weer in lijn brengen met de waarde van het 185 meter hoge Rotterdamse icoon: Euromast.

Op 11 mei gaan we starten met het onderhoud van de Suite Heaven.

Lees meer over het project.

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer