Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd en we starten 11 mei. Naast de opdracht voor 2020 zal er in 2023 ook meerjarig onderhoud worden gerealiseerd. Ook hebben we gezamenlijk met architect en historisch kleurdeskundige Suzanne Fischer een onderzoek uitgevoerd naar de oorspronkelijke kleurstelling. Hiervoor hebben we een kleurenplan opgesteld. Wij kijken uit naar een mooi project, waarbij we de uitstraling weer in lijn brengen met de waarde van het 185 meter hoge Rotterdamse icoon: Euromast.

Op 11 mei gaan we starten met het onderhoud van de Suite Heaven.

Lees meer over het project.

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer
string(45) "https://www.instagram.com/smits.vastgoedzorg/"