Samen met Ons Doel en de bewoners

16 december 2019

Vorige week tekende Hans van der Krogt, namens Smits Vastgoedzorg, een raamovereenkomsten met Woningstichting Ons Doel in Leiden. Met aannemersbedrijf Van der Helm en Willems Vastgoedonderhoud werken we daar samen onder de naam: ‘Ons Onderhoud’

Tevredenheid

Bijzonder aan deze samenwerking is dat we naast renovatie, verduurzaming en planmatig onderhoud ook het niet-planmatig onderhoud gaan uitvoeren. Dat betekent dat we heel veel contact zullen hebben met de bewoners. We hebben de handen ineengeslagen voor de hoogst mogelijke klantwaardering.

Unieke samenwerking

De feestelijke ondertekening werd bijgewoond door bijna alle medewerkers van Ons Doel, die net als ons met veel enthousiasme en vertrouwen aan de slag gaan.

Wij kijken uit naar de resultaten van de performance van deze vier partijen!

Actueel

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer

Samen sterk #9

1 mei 2020

We gaan alweer naar week 10 van de intelligente lockdown. De afgelopen weken zijn er in Nederland voorzichtig wat maatregelen versoepeld, omdat gelukkig blijkt dat de getroffen maatregelen leiden tot een verdere afname van de verspreiding van het corona-virus. Om te zorgen dat de verspreiding van het virus niet opnieuw kan oplaaien, blijft het ontzettend belangrijk dat de getroffen maatregelen strikt worden nageleefd.

Lees meer

Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Lees meer