Samen met Ons Doel en de bewoners

16 december 2019

Vorige week tekende Hans van der Krogt, namens Smits Vastgoedzorg, een raamovereenkomsten met Woningstichting Ons Doel in Leiden. Met aannemersbedrijf Van der Helm en Willems Vastgoedonderhoud werken we daar samen onder de naam: ‘Ons Onderhoud’

Tevredenheid

Bijzonder aan deze samenwerking is dat we naast renovatie, verduurzaming en planmatig onderhoud ook het niet-planmatig onderhoud gaan uitvoeren. Dat betekent dat we heel veel contact zullen hebben met de bewoners. We hebben de handen ineengeslagen voor de hoogst mogelijke klantwaardering.

Unieke samenwerking

De feestelijke ondertekening werd bijgewoond door bijna alle medewerkers van Ons Doel, die net als ons met veel enthousiasme en vertrouwen aan de slag gaan.

Wij kijken uit naar de resultaten van de performance van deze vier partijen!

Actueel

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer