Samen met Ons Doel en de bewoners

16 december 2019

Vorige week tekende Hans van der Krogt, namens Smits Vastgoedzorg, een raamovereenkomsten met Woningstichting Ons Doel in Leiden. Met aannemersbedrijf Van der Helm en Willems Vastgoedonderhoud werken we daar samen onder de naam: ‘Ons Onderhoud’

Tevredenheid

Bijzonder aan deze samenwerking is dat we naast renovatie, verduurzaming en planmatig onderhoud ook het niet-planmatig onderhoud gaan uitvoeren. Dat betekent dat we heel veel contact zullen hebben met de bewoners. We hebben de handen ineengeslagen voor de hoogst mogelijke klantwaardering.

Unieke samenwerking

De feestelijke ondertekening werd bijgewoond door bijna alle medewerkers van Ons Doel, die net als ons met veel enthousiasme en vertrouwen aan de slag gaan.

Wij kijken uit naar de resultaten van de performance van deze vier partijen!

Actueel

Prinsessenflats in Prinsenland

4 februari 2020

In 2019 heeft Woonstad Rotterdam Smits Vastgoedzorg gevraagd om deel te nemen in het bouwteam voor de renovatie van 3 flatgebouwen, de Prinsessenflats in Prinsenland te Rotterdam. Op 3 februari 2020 hebben de directies van Woonstad en Smits Vastgoedzorg het definitieve contract ondertekend. Het project Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen.

Lees meer

De skyline van Rotterdam

3 februari 2020

Midden in de indrukwekkende skyline van Rotterdam voeren we momenteel een project uit op de kop van het Noordereiland. Deze markante plek vraagt om mooi fotowerk! Daarnaast hebben wij een drone ingezet om mooie beelden te maken van dit project aan de Maas.

Lees meer

Ketensamenwerking vastgoedonderhoud

23 januari 2020

Samen met Woningcorporatie GroenWest en vijf andere ketenpartners hebben wij onze handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Lees meer