Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open. Ik kan me voorstellen dat dit voor de collega’s met (kleine) kinderen een betere werk/privé-balans met zich meebrengt. Verder is ook steeds duidelijker wat er de komende maanden wel en niet kan met betrekking tot op vakantie gaan. Het is fijn dat de mogelijkheid er is om er deze zomer toch even tussenuit te gaan.

Positief om te melden is dat we sinds deze week met een wat een grotere bezetting op kantoor werken. Het is goed om elkaar weer vaker te zien en live te spreken. Met de maatregelen die we hebben getroffen is in de praktijk goed te werken, maar uiteraard blijft de naleving van de maatregelen afhankelijk van de discipline van onze medewerkers. Zoals al eerder gemeld blijven de protocollen op onze projecten ongewijzigd. Ook hier blijft belangrijk dat we alert blijven, de aanwijzingen opvolgen en dat we een beetje op elkaar letten.

Vanmorgen hoorde ik op de radio een bericht dat me even met de neus op de feiten drukte. De eerste horeca-gelegenheden hebben alweer besloten om de deuren te sluiten, omdat bezoekers zich niet houden aan de geldende protocollen. Dit bewijst hoe onze vrijheid afhangt van de manier waarop we hier als mensen mee omgaan. Op het werk geldt natuurlijk exact hetzelfde. Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor de wijze waarop we met z’n allen aan het werk zijn. Maar ook op onze werken en op ons kantoor geldt dat de protocollen juist de komende tijd zo ontzettend belangrijk zijn. Want alleen met inachtneming van de protocollen kunnen we op deze manier verder gaan. Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend.

Bedankt voor je inzet en betrokkenheid. Trots op ons team!

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer