Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open. Ik kan me voorstellen dat dit voor de collega’s met (kleine) kinderen een betere werk/privé-balans met zich meebrengt. Verder is ook steeds duidelijker wat er de komende maanden wel en niet kan met betrekking tot op vakantie gaan. Het is fijn dat de mogelijkheid er is om er deze zomer toch even tussenuit te gaan.

Positief om te melden is dat we sinds deze week met een wat een grotere bezetting op kantoor werken. Het is goed om elkaar weer vaker te zien en live te spreken. Met de maatregelen die we hebben getroffen is in de praktijk goed te werken, maar uiteraard blijft de naleving van de maatregelen afhankelijk van de discipline van onze medewerkers. Zoals al eerder gemeld blijven de protocollen op onze projecten ongewijzigd. Ook hier blijft belangrijk dat we alert blijven, de aanwijzingen opvolgen en dat we een beetje op elkaar letten.

Vanmorgen hoorde ik op de radio een bericht dat me even met de neus op de feiten drukte. De eerste horeca-gelegenheden hebben alweer besloten om de deuren te sluiten, omdat bezoekers zich niet houden aan de geldende protocollen. Dit bewijst hoe onze vrijheid afhangt van de manier waarop we hier als mensen mee omgaan. Op het werk geldt natuurlijk exact hetzelfde. Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor de wijze waarop we met z’n allen aan het werk zijn. Maar ook op onze werken en op ons kantoor geldt dat de protocollen juist de komende tijd zo ontzettend belangrijk zijn. Want alleen met inachtneming van de protocollen kunnen we op deze manier verder gaan. Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend.

Bedankt voor je inzet en betrokkenheid. Trots op ons team!

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer