Schoner werken met Shell TapUp

13 juni 2019

Sinds donderdag 6 juni 2019 werken wij nog een stukje schoner en levert Shell TapUp voor de circa 30 hoogwerkers, die wij dagelijks in het veld hebben, Shell Gas to Liquid fuel (GTL). Onze eerste tankbeurt vond plaats tijdens het planmatig onderhoud aan het ss Rotterdam.

GTL is een vloeibare brandstof gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie, en produceert daardoor minder lokale uitstoot en zwarte rook. De innovatieve brandstof geur- en kleurloos en is eenvoudig toe te passen. En dat is een stuk beter voor het milieu en een stuk beter voor onze collega’s die er dagelijks mee werken.

Een tank vol schone brandstof is vanaf nu de zorg van Shell TapUp en daarmee is voor ons een eind gekomen aan het gesleep met jerrycans.

Actueel

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer

Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Op verzoek van Woonpartners Midden-Holland heeft Smits Vastgoedzorg een ontwerp gemaakt voor het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van de portiekwoningen in Oud-Achterwillens. Wat een resultaat!

Lees meer