Schoner werken met Shell TapUp

13 juni 2019

Sinds donderdag 6 juni 2019 werken wij nog een stukje schoner en levert Shell TapUp voor de circa 30 hoogwerkers, die wij dagelijks in het veld hebben, Shell Gas to Liquid fuel (GTL). Onze eerste tankbeurt vond plaats tijdens het planmatig onderhoud aan het ss Rotterdam.

GTL is een vloeibare brandstof gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie, en produceert daardoor minder lokale uitstoot en zwarte rook. De innovatieve brandstof geur- en kleurloos en is eenvoudig toe te passen. En dat is een stuk beter voor het milieu en een stuk beter voor onze collega’s die er dagelijks mee werken.

Een tank vol schone brandstof is vanaf nu de zorg van Shell TapUp en daarmee is voor ons een eind gekomen aan het gesleep met jerrycans.

Actueel

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer