Schoner werken met Shell TapUp

13 juni 2019

Sinds donderdag 6 juni 2019 werken wij nog een stukje schoner en levert Shell TapUp voor de circa 30 hoogwerkers, die wij dagelijks in het veld hebben, Shell Gas to Liquid fuel (GTL). Onze eerste tankbeurt vond plaats tijdens het planmatig onderhoud aan het ss Rotterdam.

GTL is een vloeibare brandstof gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie, en produceert daardoor minder lokale uitstoot en zwarte rook. De innovatieve brandstof geur- en kleurloos en is eenvoudig toe te passen. En dat is een stuk beter voor het milieu en een stuk beter voor onze collega’s die er dagelijks mee werken.

Een tank vol schone brandstof is vanaf nu de zorg van Shell TapUp en daarmee is voor ons een eind gekomen aan het gesleep met jerrycans.

Actueel

Onze nieuwe website live

3 december 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Tijd voor zomer

17 juli 2019

Met de vakantie voor de deur willen wij u graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning. Je leest er alles over in dit bericht.

Lees meer