Comfortabel en energiezuining wonen in Walburg

Samen met Woonkracht10 maken we stap voor stap de buurt Walburg in Zwijndrecht steeds mooier. De plannen om de 342 woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken, komen in een volgende fase. Een goed onderhouden woning is niet alleen prettig voor de bewoners, maar is ook goed voor de buurt. Zo zorgen we ervoor dat Walburg een wijk blijft waar iedereen fijn woont en zich thuis voelt. Samen geven we thuis. Nu én in de toekomst.

Woensdag 1 november hebben we voor het draagvlaktraject een informatiemarkt georganiseerd. Buiten de informatiebrochure die de bewoners eerder hadden ontvangen, kregen ze ook een uitnodiging voor de markt voor het ophalen van informatie en het stellen van vragen over de werkzaamheden aan  het projectteam van Smits Vastgoedzorg, Woonkracht10 en de andere aangesloten partijen die betrokken zijn bij de uitvoering. Komende weken bezoeken de bewoners de modelwoning om de werkzaamheden te bekijken.

 

 

 

 

Zo’n markt vergt de nodige voorbereiding omdat we de bewoners tijdens dat moment zoveel mogelijk hopen te kunnen vertellen en laten zien. Dit alles in een informele setting en onder het genot van een heerlijke kop koffie van de aanwezige barista en met lekkere poffertjes van de poffertjeskraam.

We hadden een goede locatie, geluk met het weer, waren voorzien van tenten, warmte, verlichting en compleet met het projectteam dat ervoor gezorgd heeft, dat er veel bewoners gehoor aan hebben gegeven waar we kennis mee hebben mogen maken, wij vragen konden beantwoorden en leuke gesprekken hebben gevoerd.

1/7