Zonder eindejaarsbijeenkomst en in een nieuwe lock down naderen we het einde van het jaar 2020. Het is een bijzonder jaar geworden door Covid-19, een pandemie wat de boeken in zal gaan als een historische gebeurtenis.

 

Het begin van de pandemie in maart gaf heel veel onzekerheden. Wat zou de invloed zijn van Covid-19 op onze bedrijfsvoering en op de gezondheid en privé-situatie van onze collega’s en relaties? Nu, in december, blijkt dat de invloed op de bedrijfsvoering gelukkig beperkt is gebleven. De pandemie heeft wel grote invloed gehad op de wijze van werken en op ons sociale leven. Het blijft bizar dat we al maanden in een bijna leeg kantoor werken en contact hebben met elkaar via MS Teams, terwijl er buiten volop productie wordt gedraaid. Zakelijk gezien lijkt 2020 tóch nog een goed jaar te worden, met een positief bedrijfsresultaat.

Dit is te danken aan onze opdrachtgevers die hebben gezorgd voor continuïteit, de medewerking van bewoners bij het uitvoeren van de werkzaamheden en vanzelfsprekend jullie fantastische inzet en betrokkenheid in deze moeilijke tijd. 2021 zal ook weer een bijzonder jaar worden. Onze verwachtingen zijn positief en de orderportefeuille is ruim gevuld. Wat Covid-19 brengt is nog niet duidelijk, maar er is wel perspectief door de verwachte komst van een vaccin.

Tenslotte willen wij jullie allemaal fijne feestdagen wensen en een gezond nieuwjaar. De kerstdagen zullen we anders doorbrengen dan in andere jaren en we vieren oud en nieuw thuis zonder vuurwerk. Maar in een klein gezelschap een spel spelen, proosten met een glas wijn en genieten van de kleine dingen, dat maakt het leven waardevol. Zoals Gerard Cox het ooit zong: “Toen was geluk heel gewoon”.


We wensen jullie alle goeds voor 2021.

Directie en kernteam Smits Vastgoedzorg