Toen was geluk heel gewoon

15 december 2020

Zonder eindejaarsbijeenkomst en in een nieuwe lock down naderen we het einde van het jaar 2020. Het is een bijzonder jaar geworden door Covid-19, een pandemie wat de boeken in zal gaan als een historische gebeurtenis.

 

Het begin van de pandemie in maart gaf heel veel onzekerheden. Wat zou de invloed zijn van Covid-19 op onze bedrijfsvoering en op de gezondheid en privé-situatie van onze collega’s en relaties? Nu, in december, blijkt dat de invloed op de bedrijfsvoering gelukkig beperkt is gebleven. De pandemie heeft wel grote invloed gehad op de wijze van werken en op ons sociale leven. Het blijft bizar dat we al maanden in een bijna leeg kantoor werken en contact hebben met elkaar via MS Teams, terwijl er buiten volop productie wordt gedraaid. Zakelijk gezien lijkt 2020 tóch nog een goed jaar te worden, met een positief bedrijfsresultaat.

Dit is te danken aan onze opdrachtgevers die hebben gezorgd voor continuïteit, de medewerking van bewoners bij het uitvoeren van de werkzaamheden en vanzelfsprekend jullie fantastische inzet en betrokkenheid in deze moeilijke tijd. 2021 zal ook weer een bijzonder jaar worden. Onze verwachtingen zijn positief en de orderportefeuille is ruim gevuld. Wat Covid-19 brengt is nog niet duidelijk, maar er is wel perspectief door de verwachte komst van een vaccin.

Tenslotte willen wij jullie allemaal fijne feestdagen wensen en een gezond nieuwjaar. De kerstdagen zullen we anders doorbrengen dan in andere jaren en we vieren oud en nieuw thuis zonder vuurwerk. Maar in een klein gezelschap een spel spelen, proosten met een glas wijn en genieten van de kleine dingen, dat maakt het leven waardevol. Zoals Gerard Cox het ooit zong: “Toen was geluk heel gewoon”.


We wensen jullie alle goeds voor 2021.

Directie en kernteam Smits Vastgoedzorg

Actueel

Terug naar waar het ooit begon

21 januari 2021

In 1925 richtte Pieter Smits, met zijn twee broers, aannemersbedrijf gebr. Smits op en vestigden het bedrijf nabij de Oude Haven in Rotterdam. Vóór het bombardement verhuisden zij met het bedrijf naar Schiedam, op zoek naar meer ruimte. Maar in 1990 keerden we terug naar onze roots in Rotterdam. 

Lees meer

Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen. Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.

Lees meer

Toen was geluk heel gewoon

15 december 2020

Zonder eindejaarsbijeenkomst en in een nieuwe lock down naderen we het einde van het jaar 2020. Het is een bijzonder jaar geworden door Covid-19, een pandemie wat de boeken in zal gaan als een historische gebeurtenis.

Lees meer