Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben afgelopen week iedereen meegenomen in het jaar 2020 bij Smits Vastgoedzorg. Wat een uitzonderlijk jaar.

 

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen.


Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.
Voor spoedeisende zaken zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer: 010-415 34 20.

 

Wij kijken met heel veel vertrouwen uit naar het komend jaar, want samen staan we sterk. 

Actueel

Top als iets goed werkt

10 februari 2021

Top als iets goed werkt. Daarom zetten we, Poort6, Hagemans en Smits Vastgoedzorg, onze samenwerking voort en tekenden op 29 januari een raamovereenkomst RGS. We kijken er naar uit om samen te werken aan krachtige wijken.

Lees meer

Terug naar waar het ooit begon

21 januari 2021

In 1925 richtte Pieter Smits, met zijn twee broers, aannemersbedrijf gebr. Smits op en vestigden het bedrijf nabij de Oude Haven in Rotterdam. Vóór het bombardement verhuisden zij met het bedrijf naar Schiedam, op zoek naar meer ruimte. Maar in 1990 keerden we terug naar onze roots in Rotterdam. 

Lees meer

Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen. Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.

Lees meer