Werk mee als Veiligheidskundige

Beschrijving

Als veiligheidskundige houd je je bezig met de dagelijkse veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Je adviseert onafhankelijk over arbeidsomstandigheden en coördineert verbeterplannen. Je rapporteert en signaleert op verschillende niveaus binnen de organisatie over de risico’s die jij hebt gesignaleerd tijdens de regelmatige inventarisatierondes langs de projecten. Je weet hoe een veilige werkomgeving eruit moet zien en je zorgt ervoor dat de benodigde maatregelen worden doorgevoerd in de organisatie. Daarnaast ben je een vraagbaak op het gebied van veilig werken voor alle vaklieden, leidinggevenden en directie.

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij iemand met hart voor veilig werken en affiniteit met de bouw. De arbowet kent geen geheimen voor je. Je kunt goed zelfstandig uit de voeten, maar werkt graag in een dynamische omgeving met veelvuldig contact met collega’s van verschillende afdelingen. Je bent positief kritisch op je omgeving en kan collega’s en partners op een opbouwende wijze aanspreken en inspireren om veilig te werken.

 

Verder vragen wij:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau op het gebied van veiligheid (opleiding MVK is een pré)
  • Minimaal enkele jaren ervaring als veiligheidskundige
  • Affiniteit met de bouw- en onderhoudssector
  • VOL VCA

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod

  • Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 

Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf