Werk mee als Procesleider Bewonerszaken (32-40 uur per week)

De functie 

Het leveren van een bijdrage aan de leefbaarheid, kwaliteit en groei van de woningvoorraad door het onderhouden, verbeteren en transformeren van wijken en het vastgoed daarin is de missie van Smits Vastgoedzorg. We kunnen onze projecten niet realiseren zonder medewerking van bewoners. De opgave voor de komende jaren is ontzettend groot, waarbij sociale aspecten een steeds grotere rol spelen. Daarom zijn we op zoek naar een procesleider bewonerszaken. Dit is een nieuwe rol binnen onze organisatie en een aanvulling binnen onze afdeling Klant & Markt. Je rapporteert aan de Manager Klant & Markt en werkt intensief samen met de Coördinator Bewonerszaken.

 

Je houdt je bezig met het ontwikkelen en implementeren van initiatieven ten behoeve van het verhogen van de bewonersparticipatie en -tevredenheid. Deze initiatieven zijn zowel projectspecifiek als projectoverstijgend.

 

In deze functie werk je intensief samen met onze opdrachtgevers, collega’s en externe adviseurs in verschillende procesfases van onze projecten. Zo ben je betrokken bij tendertrajecten, in de planontwikkeling en in de voorbereidingsfase. Vervolgens draag je de projecten over aan de bewonersconsulenten die de projecten in de uitvoering begeleiden.

 

Afwisseling in de functie is gegarandeerd, als procesleider bewonerszaken is geen dag hetzelfde. Niet alleen vanwege de diversiteit aan klanten en uitdagende projecten, maar ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers. Zo ben je ook betrokken bij verschillende in- en externe werkgroepen, zorg je ervoor dat jouw kennis gedeeld wordt binnen de organisatie en presenteer jij plannen met betrekking tot bewonerscommunicatie bij onze opdrachtgevers. 

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een sociale kandidaat met kennis van de volkshuisvesting. Je hebt affiniteit met bouw en onderhoud en ‘goed voor iedereen’ is je op het lijf geschreven. Een informele, professionele organisatie die continu in ontwikkeling is past bij je. Je wordt blij van het overdragen van je kennis, schakelt makkelijk en bent overtuigend in je communicatie. Je bent analytisch sterk en het verbeteren van processen geeft je voldoening. Daarnaast krijgt je energie van ‘out of the box’ denken en kom je graag met creatieve ideeën om de bewoners te betrekken bij onze projecten en overlast te minimaliseren.

 

Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld sociologie of psychologie met een aantal jaren ervaring in de volkshuisvesting.

 

Ons aanbod

  • Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

 Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf