Werk mee als Werkorganisator serviceonderhoud (32-40 uur per week)

De functie

Als werkorganisator serviceonderhoud bij Smits Vastgoedzorg werk je op de afdeling vastgoedservice. Je rapporteert aan de bedrijfsleider vastgoedservice en hebt een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het volledige proces van service, nazorg en niet planmatig onderhoud in bewoonde staat.

 

Je geeft leiding aan een team van 6 servicemedewerkers en met dit team pak je onze nazorg- en garantieprojecten op. Daarnaast verzorg je de werkvoorbereiding van het niet planmatig onderhoud in bewoonde staat. Je communiceert met onze opdrachtgevers over planning en de uit te voeren werkzaamheden en instrueert en motiveert de servicemedewerkers. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen, middelen en faciliteiten op tijd aanwezig zijn en hebt ook administratief je zaken tiptop op orde.

 

Veilig werken, het nakomen van afspraken en het afleveren van kwaliteit zit in je dna. Gelukkig sta je er nooit alleen voor, het team vastgoedservice is een hecht team dat voor elkaar klaarstaat en samenwerkt om de beste resultaten te behalen.

 

Opleiding en ervaring

Een informele, professionele organisatie die continu in ontwikkeling is past bij je. Je hebt een servicegerichte instelling, kunt goed schakelen tussen verschillende taken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het fijn om te werken in een dynamische omgeving. Het motiveren van je team en samen streven naar tevreden opdrachtgevers zorgt ervoor dat jij aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaat.

 

Je hebt MBO werk- en denkniveau en kennis van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in het aansturen van medewerkers en ketenpartners en kun je goed overweg met diverse automatiseringssystemen (MS Office 365).

 

Ons aanbod

  • Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Een toffe werkplek, ons kantoor is net verbouwd waardoor het een nog fijnere werkplek is voor alle collega’s. Je werkomgeving is uitstekend gefaciliteerd.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

 Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf