Werk mee als Jr. Veiligheidskundige

Als jr. veiligheidskundige houd je je bezig met de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen de organisatie. Samen met je collega veiligheidskundige adviseer je onafhankelijk over arbeidsomstandigheden en coördineer je verbeterplannen. Je bent ervoor verantwoordelijk dat we als organisatie voldoen aan wet- en regelgeving en VCA** richtlijnen, je weet hoe een veilige werkomgeving eruit moet zien en je zorgt ervoor dat de benodigde maatregelen worden doorgevoerd in de organisatie. Dit doe je door intern te analyseren en te rapporteren en beleidsstukken op te stellen over o.a. veiligheidsbewustwording en de BHV-organisatie. Maandelijks deel je jouw bevindingen en die van je collega veiligheidskundige in de veiligheidsnieuwsbrief. Tot slot ben je een vraagbaak op het gebied van veilig werken voor alle vaklieden, leidinggevenden en directie.

 

Je standplaats is ons kantoor in Rotterdam, maar uiteraard breng je heel regelmatig bezoeken aan onze projecten om onze collega’s (nog) bewust(er) te maken over veilig werken. Naar aanleiding hiervan rapporteer je over de risico’s die jij hebt gesignaleerd.

 

Opleiding en ervaring 

Ben jij net klaar met een HBO-opleiding op het gebied van veiligheid (bijvoorbeeld Integrale Veiligheidskunde)? Dan is dit de perfecte start van jouw carriére!

 

Voor deze functie zoeken wij iemand met hart voor veilig werken en affiniteit met de bouw. De arbowet kent geen geheimen voor je. Je kunt goed zelfstandig uit de voeten, maar werkt graag in een dynamische omgeving met veelvuldig contact met collega’s van verschillende afdelingen. Je bent positief kritisch op je omgeving, bent duidelijk in woord en geschrift en kan collega’s en partners op een opbouwende wijze aanspreken en inspireren om veilig te werken.

 

Verder vragen wij

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van veiligheid (opleiding integrale veiligheidskundige is een pré)
  • Affiniteit met de bouw- en onderhoudssector
  • VOL VCA

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod 

  • Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf