Werk mee als Onderhoudsschilder

Functie

Ben jij op zoek naar een baan als onderhoudsschilder? Wil je aan het werk bij een bedrijf waar alles gewoon goed geregeld is? Dan ben je bij Smits Vastgoedzorg aan het juiste adres. Van kleding tot arbeidsvoorwaarden, van materiaal tot pensioenopbouw en van opleidingsbudget tot aan het creëren van een gezonde en veilige werkplek. Smits Vastgoedzorg regelt dit allemaal zodat jij kunt doen waar je goed in bent: schilderen!

Smits Vastgoedzorg is sterk in het onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed. Voor onze planmatig onderhoudsprojecten zijn we op zoek naar versterking. We zoeken vakbekwame onderhoudsschilders die geloven in de kracht van samenwerken. Samen met een vaste ploeg collega’s werk je aan mooie projecten.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en jij bent zelf verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van je afgeleverde werk, jij bent immers de specialist.

Alle aspecten van het planmatig onderhoud komen bij ons aan bod en we hebben een grote diversiteit aan projecten. Je werkt in bewoonde staat en je weet hoeveel impact werkzaamheden op gebruikers of bewoners kunnen hebben en handelt daarnaar.

Heb je interesse om je verder te ontwikkelen? Ook dat kan binnen deze functie. Naast onderhoudsschilders hebben we ook behoefte aan meewerkend voorlieden. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met kennis van en ervaring in onderhoudsschilderwerk. Je bent enthousiast, gedreven en een echte teamplayer.

Verder vragen wij:

  • Vakopleiding schilderen
  • In het bezit van VCA certificaat of bereid dit binnen 3 maanden te behalen
  • Ervaring in schilderwerk (gevelonderhoud)
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling)Ons aanbod

  • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een leuk team met aandacht voor elkaar
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf