Werk mee als Inkoopmanager (32-40 uur per week)

Ben jij de strategische inkoopmanager die het inkoopbeleid van Smits Vastgoedzorg naar een hoger niveau tilt? Wij zijn op zoek naar een ervaren inkoopmanager die niet alleen onze inkoopstrategie kan optimaliseren, maar ook alles weet van contractmanagement.

Je hebt een adviserende rol richting de organisatie met betrekking tot ons inkoopbeleid en doet dit vanuit de diepgaande analyses die je zelf hebt gedaan op basis van de door jou verzamelde data. Alles met de insteek om onze relaties met (voorkeurs)leveranciers te versterken. Je bent juridisch goed onderlegt en adviseert bij het afsluiten van contracten met onze leveranciers. De Wet Keten Aansprakelijkheid kent geen geheimen voor je.

Je rapporteert aan de operationeel directeur en hebt daarnaast veel contacten met collega’s. Je bent een vraagbaak binnen de organisatie op het gebied van inkoop, zowel onze algemene inkoop als de projectgerelateerde inkoop. Je voorziet de organisatie van gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van inkoop en contracten. Je kennis houdt je up to date en daar krijg je binnen onze organisatie ook voldoende ruimte en mogelijkheden voor. Je bent immers nooit uitgeleerd.

 

Opleiding en ervaring 

Je bent een echte specialist op het gebied van inkoopmanagement met het vermogen om complexe contracten te beheren en te optimaliseren. Je bent in het bezit van goed ontwikkelde kennis van automatiseringssytemen en -processen. Je kunt goed zelfstandig uit de voeten, maar het werken in een dynamische omgeving met veelvuldig contact met collega’s van verschillende afdelingen geeft je veel energie. Je bent positief kritisch, kan snel schakelen en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord en geschrift.Verder vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van inkoop, bijvoorbeeld HBO bedrijfseconomie
  • NEVI-opleiding of aanvullende opleiding op het gebied van inkoopmanagement en procurement is een pré
  • Enige jaren aantoonbare relevante ervaring, bij voorkeur in de bouw- en/of onderhoudssector

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod 

  • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf