Werk mee als Jr. Calculator

De functie

Ben jij de jr. calculator met enige bouwkundige kennis waar wij naar opzoek bij Smits Vastgoedzorg? Smits Vastgoedzorg heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie en is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van vastgoed in bewoonde staat. We streven ernaar om hoogwaardige projecten te realiseren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Als jr. calculator houd je je in de voorbereidingsfase bezig met het op een juiste wijze vertalen van de wensen en eisen van de klant in een advies of offerte. Verder ben je verantwoordelijk voor het berekenen van de kostprijs aan de hand van tekeningen en bestekken of een inventarisatie van het te behandelen object. Tot slot ondersteun je de werkvoorbereiding, de planning en de nacalculatie van de onderhouds- en renovatieprojecten.

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een resultaat- en klantgerichte kandidaat met enige bouwkundige kennis en ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent enthousiast, innovatief,  flexibel, daadkrachtig en sterk in je communicatie. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken.

 

Verder vragen wij

  • MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde
  • Enige kennis en/of ervaring van bestaand vastgoed en van planmatig onderhoud is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Kennis van en ervaring met projectmanagement, bouwkosten en procesmanagement

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod

  • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een leuk team met aandacht voor elkaar
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf