Werk mee als Meewerkend voorman

Als meewerkend voorman planmatig onderhoud heb je een passie voor het schildersvak en ben je de ambassadeur van Smits Vastgoedzorg op het project. Jij bent verantwoordelijk voor een ploeg schilders, welke bestaat uit 3 ervaren schilders, een leerling en jij als leidinggevende.

Je werkt mee op het project, maar daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en veiligheid op het werk. Ook beheer je de bouwplaatsinrichting en stuur je op de planning. Je communiceert duidelijk met je teamleden, geeft instructies en leidt minder ervaren vaklieden op.

Je rapporteert aan de uitvoerder over de voortgang van het project en bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever op locatie. Omdat onze projecten in bewoonde staat worden uitgevoerd heb je veel persoonlijk contact met de bewoners. Daardoor weet je hoeveel impact werkzaamheden op bewoners kunnen hebben en zorg je daarom dat de bewoners zoveel mogelijk ontzorgt worden en zo min mogelijk overlast ervaren.

 

Opleiding en ervaring

Een informele, professionele organisatie die continu in ontwikkeling is past bij je. Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het afleveren van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk zit in je DNA.

Je hebt een MBO-opleiding en ervaring als onderhoudsschilder. Je bent enthousiast, gedreven en een echte teamplayer.

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel enthousiast van deze vacature? Bijvoorbeeld omdat je al een tijd als schilder werkt, maar nog geen leidinggevende ervaring hebt? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod

  • Dat jij lekker kan werken en duurzaam inzetbaar bent vinden wij vanzelfsprekend. Daarom werk je op een professionele bouwplaats welke voorzien is van alles wat je nodig hebt om veilig je werk te kunnen doen.
  • Een afwisselende en zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben.
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. We hebben regelmatig leuke personeelsevents voor al onze collega’s.
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden met volop doorgroeimogelijkheden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf