Werk mee als Projectleider PO

Als projectleider met een specialisme in planmatig onderhoud ben je de spin in het web en eindverantwoordelijk voor het succesvol realiseren van planmatig onderhoudsprojecten.

Je voert de regie over meerdere projecten, waardoor je betrokken bent bij verschillende projectfases, zoals de voorbereiding, uitvoering en oplevering. Hierbij werk je in verschillende klantteams. Dit betekent dat je samenwerkt in vaste teams en dat jij hierin de verbinder bent tussen het voortraject en de uitvoering. Voor de start van het project werk je intensief samen met de collega’s die de planvoorbereiding voor hun rekening hebben genomen. Tijdens de uitvoering van de projecten ben jij verantwoordelijk voor de aspecten veiligheid, tijd, kwaliteit en geld.

Je weet de uitvoeringsteams te instrueren, motiveren en inspireren om mooie projecten neer te zetten en om onze kpi’s te behalen. Een goede samenwerking met onze ketenpartners is hierin uiteraard onmisbaar. Je zoekt continu naar procesverbeteringen en kansen voor efficiency. 

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een oplossingsgerichte kandidaat met brede kennis en ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Een echte verbinder, met oog voor techniek, maar vooral met oog voor mensen.

Je bent enthousiast, daadkrachtig, sterk in je communicatie en in staat om medewerkers te inspireren.

 

Verder vragen wij

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bouwkundig)
  • Ervaring in het leiden van planmatig onderhoudsprojecten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

 

Ons aanbod 

  • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf