Werk mee als Trainee bedrijfsbureau (32-40 uur per week)

Heb jij je MBO of HBO opleiding Bouwkunde of Vastgoedonderhoud onlangs afgerond? Of heb je een paar jaar werkervaring, maar wil je graag meer leren over en meewerken aan het voorbereiden van onderhoudsprojecten in bewoonde staat? We gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken wat jij nodig hebt voor een vliegende start binnen Smits Vastgoedzorg.

Op ons bedrijfsbureau worden plannen ontwikkeld, projecten voorbereid en calculaties gemaakt voor onze onderhouds- renovatie- en transformatieprojecten. We werken op de afdeling met een gevarieerd team van 25 collega’s met een mooie mix tussen ervaren en minder ervaren collega’s. Onze ervaren collega’s halen bovenal veel energie uit het opleiden en begeleiden van startende professionals. Vanwege de ontwikkeling en doorgroei van een aantal collega’s die vorig jaar zijn gestart is er ruimte ontstaan voor nieuw bouwkundig talent.

Tijdens een intensieve inwerkperiode krijg je een goed beeld van onze organisatie. Dit is het moment om de theorie die je hebt geleerd tijdens je opleiding toe te passen in de praktijk.  Vind je het voor jouw ontwikkeling interessant om ook een tijdje mee te lopen in de uitvoering van projecten? Dan gaan we dat regelen! Meedraaien op een andere afdeling? Ook dat is mogelijk. Tijdens je eerste periode binnen ons wordt je ingezet op verschillende projecten en werk je zowel op ons kantoor als op de bouwplaats. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en leerproces. Dus wil je naast je werk ook nog verder leren? Uiteraard hebben wij volop mogelijkheden voor verdiepende opleidingen.

 

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste professional met een hart voor de bouw, het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en alle kansen en uitdagingen waar we de komende jaren binnen onze branche voor staan. Je bent nieuwsgierig, durft vragen te stellen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je start liever vandaag dan morgen, bent leergierig en je werkt graag in teamverband. Want wij geloven er in dat verbinding de sleutel is tot succes. En dat is #goedvooriedereen.

 

Verder vragen wij

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding op het gebied van bouwkunde of vastgoedonderhoud
  • Enige kennis en/of ervaring van bestaand vastgoed en van planmatig onderhoud is een pré, maar geen eis. We maken je met veel plezier wegwijs in onze wereld.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

 

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature? Schroom niet om te bellen of je sollicitatie op te sturen, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Ook als je een stageplaats zoekt in de bestaande bouw maken we graag kennis met je!

 

Ons aanbod

  • Werken in een enthousiast en betrokken team.
  • Een afwisselend takenpakket met uitdagende projecten om voor te bereiden.
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, meelopen op een andere afdeling, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Tot je 37ste ben je automatisch lid van ‘Jong Smits’. Een initiatief waarbij onze jonge collega’s met en van elkaar leren en elkaar en het bedrijf beter leren kennen.
  • Uiteraard bieden wij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of Levien Zwanenburg, Afdeling P&O, op telefoonnummer 010-4153420.Meewerken in de praktijk

Goed voor bewoners
Unilever rope access
Over Smits Vastgoedzorg
1/16

Bij vragen kun je contact opnemen met

Suzanne van der Schaaf

Suzanne van der Schaaf