Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

De vraag die nu leeft is, hoe gaan we deze vakantieperiode invullen? Wordt het een reis naar het buitenland, gaan we in Nederland op vakantie of blijven we gewoon lekker thuis? Welke keuze je ook maakt, je moet je goed voelen bij de keuze en je laten leiden door de reisadviezen van de overheid.

Onze vakantieperiode is van 3 tot en met 21 augustus. In deze periode werken we met een kleine bezetting op onze projecten en op kantoor.

We zijn uiteraard 24 uur per dag bereikbaar op ons algemene telefoonnummer: 010-4153420

Geniet van de zomer, rust goed uit en blijf gezond.

Actueel

Smits Vastgoedzorg gaat elektrisch

23 november 2020

Vrijdag 20 november 2020, exact 30 jaar na de opening van het hoofdkantoor van Smits Vastgoedzorg aan de Thurledeweg in Rotterdam, stelden OnderhoudNL-voorzitter Henk den Boer en architect ing. Hein Doeksen de nieuwe snellaadinstallatie voor elektrische auto’s in gebruik.

Lees meer

Nieuwe samenwerking voor prestatiegericht gevelonderhoud

20 november 2020

Op 16 november ondertekenden Woonplus Schiedam, Hoftijzer Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg digitaal de overeenkomst voor een hernieuwde samenwerking.

Lees meer

Omvangrijke renovatie de Purmerhoek afgerond

1 oktober 2020

Woningcorporatie Havensteder en Team ERAFlats – een samenwerkingsverband van Smits Vastgoedzorg en TBI onderneming ERA Contour – ronden de renovatie van wooncomplex de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel af. De buitenschil van het gebouw en alle 504 woningen zijn geïsoleerd en verduurzaamd.

Lees meer