Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

De vraag die nu leeft is, hoe gaan we deze vakantieperiode invullen? Wordt het een reis naar het buitenland, gaan we in Nederland op vakantie of blijven we gewoon lekker thuis? Welke keuze je ook maakt, je moet je goed voelen bij de keuze en je laten leiden door de reisadviezen van de overheid.

Onze vakantieperiode is van 3 tot en met 21 augustus. In deze periode werken we met een kleine bezetting op onze projecten en op kantoor.

We zijn uiteraard 24 uur per dag bereikbaar op ons algemene telefoonnummer: 010-4153420

Geniet van de zomer, rust goed uit en blijf gezond.

Actueel

Top als iets goed werkt

10 februari 2021

Top als iets goed werkt. Daarom zetten we, Poort6, Hagemans en Smits Vastgoedzorg, onze samenwerking voort en tekenden op 29 januari een raamovereenkomst RGS. We kijken er naar uit om samen te werken aan krachtige wijken.

Lees meer

Terug naar waar het ooit begon

21 januari 2021

In 1925 richtte Pieter Smits, met zijn twee broers, aannemersbedrijf gebr. Smits op en vestigden het bedrijf nabij de Oude Haven in Rotterdam. Vóór het bombardement verhuisden zij met het bedrijf naar Schiedam, op zoek naar meer ruimte. Maar in 1990 keerden we terug naar onze roots in Rotterdam. 

Lees meer

Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen. Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.

Lees meer