Veiligheid begint bij jezelf

23 april 2020

Met veiligheid is het belangrijk dat je iedereen meekrijgt want diegene die niet meegaat, is een risico voor anderen. Dat is zeker herkenbaar in de tijd waarin we nu leven!

De functie van veiligheidscoördinator is binnen Smits Vastgoedzorg allang geen papieren verantwoordelijkheid meer. Niet alleen de groei die wij doormaken maar met name de omvang van de projecten met z’n vele disciplines maken het noodzakelijk dat een specialist de functie van veiligheidscoördinator vervult. Samen met een externe specialist geven wij invulling aan dit belangrijke thema.

De missie van onze veiligheidsmanager, gecertificeerd hoger veiligheidskundige Dirk Bok, samengevat in 5 veiligheidsquotes:

  1. ‘Je wordt thuis verwacht heb je daarover nagedacht?’
  2. ‘Arbo is Altijd Realistisch Blijven Opletten’
  3. ‘Veiligheid begint bij jezelf en niet bij je buurman’
  4. ‘Je kan niet alle fouten zelf maken, dat hebben je collega’s al gedaan’
  5. ‘Veiligheid duur? Probeer een ongeluk’

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer