Veiligheid begint bij jezelf

23 april 2020

Met veiligheid is het belangrijk dat je iedereen meekrijgt want diegene die niet meegaat, is een risico voor anderen. Dat is zeker herkenbaar in de tijd waarin we nu leven!

De functie van veiligheidscoördinator is binnen Smits Vastgoedzorg allang geen papieren verantwoordelijkheid meer. Niet alleen de groei die wij doormaken maar met name de omvang van de projecten met z’n vele disciplines maken het noodzakelijk dat een specialist de functie van veiligheidscoördinator vervult. Samen met een externe specialist geven wij invulling aan dit belangrijke thema.

De missie van onze veiligheidsmanager, gecertificeerd hoger veiligheidskundige Dirk Bok, samengevat in 5 veiligheidsquotes:

  1. ‘Je wordt thuis verwacht heb je daarover nagedacht?’
  2. ‘Arbo is Altijd Realistisch Blijven Opletten’
  3. ‘Veiligheid begint bij jezelf en niet bij je buurman’
  4. ‘Je kan niet alle fouten zelf maken, dat hebben je collega’s al gedaan’
  5. ‘Veiligheid duur? Probeer een ongeluk’

Actueel

Terug naar waar het ooit begon

21 januari 2021

In 1925 richtte Pieter Smits, met zijn twee broers, aannemersbedrijf gebr. Smits op en vestigden het bedrijf nabij de Oude Haven in Rotterdam. Vóór het bombardement verhuisden zij met het bedrijf naar Schiedam, op zoek naar meer ruimte. Maar in 1990 keerden we terug naar onze roots in Rotterdam. 

Lees meer

Twee weken uitrusten

17 december 2020

We hebben in het afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties, ketenpartners en opdrachtgevers bereikt en we kijken uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst 2 weken uitrusten en thuis genieten in kleine gezelschappen. Ook wij gaan dat doen. Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari is ons bedrijf gesloten.

Lees meer

Toen was geluk heel gewoon

15 december 2020

Zonder eindejaarsbijeenkomst en in een nieuwe lock down naderen we het einde van het jaar 2020. Het is een bijzonder jaar geworden door Covid-19, een pandemie wat de boeken in zal gaan als een historische gebeurtenis.

Lees meer