Verduurzaming 105 woningen Hoek van Holland

8 april 2021

Op 1 april ondertekenden Hans van der Krogt en Marcel Korthorst de overeenkomst voor de verduurzaming van 105 woningen in Hoek van Holland. In samenwerking met WVH gaan we starten met het RGS project in de Scheepsbuurt.

 

We gaan de 105 woningen energiezuinig en comfortabel maken. Label A wordt de standaard, en dat gaan we realiseren door het isoleren van het dak en de vloer, HR++ glas wordt aangebracht in de bestaande kozijnen en we vervangen de bestaande mechanische ventilatie. Dit breiden we uit met Co2 sturing. We vervangen de HR ketel en voorzien een aantal woningen van compleet nieuwe badkamers, keuken en sanitair.

 

De overeenkomst is getekend, we starten met de werkzaamheden in juni en de prognose is dat we begin 2022 het project gepasseerd gaan opleveren. We kijken uit naar deze mooie samenwerking.

Actueel

Rietveldwoningen

30 september 2021

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud van de Rietveldwoningen in Reeuwijk. In opdracht van Woningbouwvereniging Reeuwijk gaan we eind oktober starten met het groot onderhoud van de woningen naar ontwerp van Gerrit Rietveld.

Lees meer

Werk mee aan beter als bewonersconsulent

3 augustus 2021

Smits Vastgoedzorg is aan het groeien!

Een hoge tevredenheid onder de bewoners is een van de belangrijkste uitgangspunten voor ons werk. Daarin speelt een bewonersconsulent een grote rol. Voor een grootschalig onderhoudsproject in Gouda, waar we 100 woningen toekomstbestendig gaan we maken, zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde bewonersconsulent op zelfstandige basis voor 32 uur per week.

Lees meer

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer