Verduurzaming 105 woningen Hoek van Holland

8 april 2021

Op 1 april ondertekenden Hans van der Krogt en Marcel Korthorst de overeenkomst voor de verduurzaming van 105 woningen in Hoek van Holland. In samenwerking met WVH gaan we starten met het RGS project in de Scheepsbuurt.

 

We gaan de 105 woningen energiezuinig en comfortabel maken. Label A wordt de standaard, en dat gaan we realiseren door het isoleren van het dak en de vloer, HR++ glas wordt aangebracht in de bestaande kozijnen en we vervangen de bestaande mechanische ventilatie. Dit breiden we uit met Co2 sturing. We vervangen de HR ketel en voorzien een aantal woningen van compleet nieuwe badkamers, keuken en sanitair.

 

De overeenkomst is getekend, we starten met de werkzaamheden in juni en de prognose is dat we begin 2022 het project gepasseerd gaan opleveren. We kijken uit naar deze mooie samenwerking.

Actueel

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer

Timelapse Prinsessenflat

24 juni 2021

De Prinsessenflat is een droomproject in opdracht van Woonstad Rotterdam en dat laten we zien in deze timelapse. Verdeeld over 3 gebouwen werken we aan de renovatie en het planmatig onderhoud van 495 woningen.

Lees meer

WVH en Smits Vastgoedzorg gestart met groot onderhoud Scheepsbuurt

14 juni 2021

We zijn begonnen met de uitvoering van grootschalig onderhoud en verbeteringen aan de 105 eengezinswoningen in de Scheepsbuurt (Griffioenstraat en Tuymelaerstraat e.o.). Afgelopen week zijn de eerste woningen voorzien van een nieuw dak met betere isolatie. Het is de start van de verbeteringen waarmee WVH deze woningen naar het energiezuinige energielabel A brengt.

Lees meer