Bruno werkt mee aan zijn persoonlijke groei als schilder

Bruno werkt al 7 jaar bij Smits Vastgoedzorg. Hij begon via een uitzendbureau maar de laatste 3 jaar is hij een vaste kracht van de organisatie en verzekerd van 12 maanden werk per jaar, “ik vind het fijn om die zekerheid te hebben”, vertelt Bruno.

Oog voor persoonlijke groei
“Ik begon 7 jaar geleden als leerling; ging 1 dag in de week naar school en leerde 4 dagen per week de techniek op grote projecten. Tijdens een sportieve personeelsbijeenkomst hoorde ik collega’s praten over de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Door goeie begeleiding van collega’s en een opleiding ben ik nu voorman! 2 jaar geleden heb ik succesvol de uitvoerdersopleiding afgerond, mijn doel is om uitvoerder te worden.”

 

Grote Smits familie
“Collega’s zijn altijd bereikbaar, je voelt je geen nummer en dat motiveert! Ik voel me echt onderdeel van deze grote familie! Als je naar kantoor belt of je rijdt even langs, iedereen kent me en groet me vriendelijk”.

Energie
“Ik krijg er energie van als alles volgens planning gaat. Alles wordt goed voorbereid en wij hebben écht de mooiste bouwplaatsen. En we zoeken trouwens nieuwe collega’s!”