Maurice werkt mee aan beter onderhoud

Maurice werkt al sinds 2005 bij Smits Vastgoedzorg. Hij begon als leerling en kwam na zijn opleiding in vaste dienst. Hij is dus na zijn stage, 16 jaar geleden, nooit meer weggegaan.

Teamgevoel
“Ik vind het fijn om in een vast team te werken, zo weet je wat je aan elkaar hebt! Ik heb veel begeleiding de afgelopen jaren gehad van schilders die al lang in het vak werken. Er is werk genoeg, dus de afgelopen jaren ben ik altijd aan het werk geweest! Super om die zekerheid te hebben!”

Goed geregeld
“Sinds ik bij Smits Vastgoedzorg werk, is er veel veranderd qua innovaties op de bouwplaats. We bouwen soms badhuizen zodat bewoners kunnen douchen wanneer hun huis wordt gerenoveerd. Waar je dagelijks mee te maken hebt als schilder is gewoon goed geregeld; de bouwplaats, nieuwe containers met een keuken en stroom! Dat werkt top!”

Waardering
“Soms kom je op een werk met veel achterstallig onderhoud, Ik vind het echt een sport om alles netjes te krijgen. Dat bewoners gewoon blij zijn met je komst en dat de opdrachtgever zijn waardering uitspreekt als het werk klaar is. Ik ben dan echt trots op het eindresultaat.”