We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen. Centraal bij al deze items, staan wij, als mens. De bewustwording dat het toch echt bij ons zelf begint, dat groeit. En dat is goed voor iedereen.

 

Wat hebben we afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties en co-partners bereikt. 2019 was een succesvol jaar waarin we met elkaar hard aan onze ambities hebben gewerkt. We kijken dan ook met veel plezier uit naar 2020.

 

En wat ook goed voor iedereen is: even twee weken niks en genieten met vrienden en familie. Ook wij gaan dat doen.

 

Van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer:

010-415 34 20.

 

Wij kijken met heel veel vertrouwen naar het komend jaar, wensen u en alles wat u lief is fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2020.

Actueel

Prinsessenflats in Prinsenland

4 februari 2020

In 2019 heeft Woonstad Rotterdam Smits Vastgoedzorg gevraagd om deel te nemen in het bouwteam voor de renovatie van 3 flatgebouwen, de Prinsessenflats in Prinsenland te Rotterdam. Op 3 februari 2020 hebben de directies van Woonstad en Smits Vastgoedzorg het definitieve contract ondertekend. Het project Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen.

Lees meer

De skyline van Rotterdam

3 februari 2020

Midden in de indrukwekkende skyline van Rotterdam voeren we momenteel een project uit op de kop van het Noordereiland. Deze markante plek vraagt om mooi fotowerk! Daarnaast hebben wij een drone ingezet om mooie beelden te maken van dit project aan de Maas.

Lees meer

Ketensamenwerking vastgoedonderhoud

23 januari 2020

Samen met Woningcorporatie GroenWest en vijf andere ketenpartners hebben wij onze handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Lees meer