We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen. Centraal bij al deze items, staan wij, als mens. De bewustwording dat het toch echt bij ons zelf begint, dat groeit. En dat is goed voor iedereen.

 

Wat hebben we afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties en co-partners bereikt. 2019 was een succesvol jaar waarin we met elkaar hard aan onze ambities hebben gewerkt. We kijken dan ook met veel plezier uit naar 2020.

 

En wat ook goed voor iedereen is: even twee weken niks en genieten met vrienden en familie. Ook wij gaan dat doen.

 

Van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer:

010-415 34 20.

 

Wij kijken met heel veel vertrouwen naar het komend jaar, wensen u en alles wat u lief is fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2020.

Actueel

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer

Samen sterk #9

1 mei 2020

We gaan alweer naar week 10 van de intelligente lockdown. De afgelopen weken zijn er in Nederland voorzichtig wat maatregelen versoepeld, omdat gelukkig blijkt dat de getroffen maatregelen leiden tot een verdere afname van de verspreiding van het corona-virus. Om te zorgen dat de verspreiding van het virus niet opnieuw kan oplaaien, blijft het ontzettend belangrijk dat de getroffen maatregelen strikt worden nageleefd.

Lees meer

Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Lees meer