We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen. Centraal bij al deze items, staan wij, als mens. De bewustwording dat het toch echt bij ons zelf begint, dat groeit. En dat is goed voor iedereen.

 

Wat hebben we afgelopen jaar veel met elkaar, collega’s, relaties en co-partners bereikt. 2019 was een succesvol jaar waarin we met elkaar hard aan onze ambities hebben gewerkt. We kijken dan ook met veel plezier uit naar 2020.

 

En wat ook goed voor iedereen is: even twee weken niks en genieten met vrienden en familie. Ook wij gaan dat doen.

 

Van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer:

010-415 34 20.

 

Wij kijken met heel veel vertrouwen naar het komend jaar, wensen u en alles wat u lief is fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2020.

Actueel

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer