Junior calculator / werkvoorbereider

De jr. calculator / werkvoorbereider rapporteert aan de Manager Bedrijfsbureau. Je werkt nauw samen met ervaren collega’s en hebt daarnaast ook eigen projecten waar je de verantwoordelijkheid voor draagt. De functie is heel divers; je stelt o.a.  adviezen en offertes op, berekent kostprijzen aan de hand van tekeningen en bestekken en je bezoekt regelmatig projectlocaties om het te behandelen object zelf op te meten en te inspecteren.

Tevens assisteer je bij de inkoop van materialen, de uitbesteding van werkzaamheden, de voortgangscontrole en de kostenbewaking van projecten. Je wordt door de brede kennis en ervaring van de collega’s op het bedrijfsbureau opgeleid tot een zelfstandig calculator/werkvoorbereider. En dat is zeker geen eindstation. Ook voor een verdere doorgroei zijn binnen onze organisatie volop mogelijkheden. Zowel onze medewerkers als onze organisatie zijn continu in ontwikkeling.

Skills

Wij zoeken een  resultaat- en klantgerichte kandidaat die klaar is voor deze uitdaging! Je wilt je ontwikkelen richting calculator/ werkvoorbereider en bent enthousiast, flexibel, initiatiefrijk en leergierig. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken.

 

Wij vragen:

  • MBO+ werk- en denkniveau (bouwkundig)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Kennis van automatiseringssystemen, waaronder het MS Office-pakket
  • Aanvullende relevante opleidingen zoals bijvoorbeeld preventieadviseur PKVW zijn een pré

Join our team

  • Leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding door ervaren collega’s
  • Een marktconforme beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Graag ontvangen we je reactie per email op info@smitsvastgoedzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf, manager P&O, op telefoonnummer 010-4153420.

 

Bekijk hier de andere vacatures.