Smits Vastgoedzorg is aan het groeien!

Een hoge tevredenheid onder de bewoners is een van de belangrijkste uitgangspunten voor ons werk. Daarin speelt een bewonersconsulent een grote rol. Voor een grootschalig onderhoudsproject in Gouda, waar we 100 woningen toekomstbestendig gaan we maken, zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde bewonersconsulent op zelfstandige basis voor 32 uur per week.

Een bewonersconsulent draagt zorg voor alle communicatie met de bewoners gedurende de projecten, zowel voorafgaand, tijdens als na afronding van de werkzaamheden. Als bewonersconsulent weet je op het juiste moment te schakelen met de uitvoerder en/of opdrachtgever en je handelt klachten en problemen adequaat af. Het is een zeer sociale functie met veel afwisseling. Je hebt veel contact hebt met verschillende partijen en geen dag is hetzelfde.

 

Bij Smits Vastgoedzorg gaan we elke dag voor beter. We onderhouden, verbeteren en transformeren vastgoed en dragen zo bij aan een betere leefomgeving. Zo gaan we voor een resultaat waar iedereen beter van wordt. In teamverband werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners, om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden. We kunnen altijd gemotiveerde collega’s gebruiken.

Nieuwsgierig naar hoe jij als bewonersconsulent kan meewerken aan tevreden bewoners en goede communicatie? En ben je benieuwd naar wat wij jou als werkgever te bieden hebben?

 

Bekijk de vacature op: smitsvastgoedzorg.nl/vacature/bewonersconsulent