Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in het hart van Rotterdam.

2002

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofdstaalconstructie van dit unieke gebouw. Dit deden we met behulp van een hangend platform met aluminium steigerwerk en ingesealde staalconstructie.

2019

In 2019 hebben we de gehele staalconstructie geïnspecteerd met rope access. Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. Deze inspectie voerden wij uit om na bijna 20 jaar toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en uit te voeren.

2020

Met behulp van deze toegangstechniek wordt het ‘spot repair’ planmatig onderhoud op dit moment uitgevoerd. De werkzaamheden aan het hoofdkantoor van Unilever leveren daardoor prachtige en spectaculaire beelden op.

Lees hier meer over het Unilever project

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer