Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in het hart van Rotterdam.

2002

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofdstaalconstructie van dit unieke gebouw. Dit deden we met behulp van een hangend platform met aluminium steigerwerk en ingesealde staalconstructie.

2019

In 2019 hebben we de gehele staalconstructie geïnspecteerd met rope access. Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. Deze inspectie voerden wij uit om na bijna 20 jaar toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en uit te voeren.

2020

Met behulp van deze toegangstechniek wordt het ‘spot repair’ planmatig onderhoud op dit moment uitgevoerd. De werkzaamheden aan het hoofdkantoor van Unilever leveren daardoor prachtige en spectaculaire beelden op.

Lees hier meer over het Unilever project

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer