Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in het hart van Rotterdam.

2002

In 2002 brachten wij een brandvertragend coating systeem aan op de hoofdstaalconstructie van dit unieke gebouw. Dit deden we met behulp van een hangend platform met aluminium steigerwerk en ingesealde staalconstructie.

2019

In 2019 hebben we de gehele staalconstructie geïnspecteerd met rope access. Rope access is een veilige en efficiënte toegangstechniek voor het werken op hoogte. Deze inspectie voerden wij uit om na bijna 20 jaar toekomstig planmatig onderhoud aan de coating te kunnen voorspellen en uit te voeren.

2020

Met behulp van deze toegangstechniek wordt het ‘spot repair’ planmatig onderhoud op dit moment uitgevoerd. De werkzaamheden aan het hoofdkantoor van Unilever leveren daardoor prachtige en spectaculaire beelden op.

Lees hier meer over het Unilever project

Actueel

Smits Vastgoedzorg gaat elektrisch

23 november 2020

Vrijdag 20 november 2020, exact 30 jaar na de opening van het hoofdkantoor van Smits Vastgoedzorg aan de Thurledeweg in Rotterdam, stelden OnderhoudNL-voorzitter Henk den Boer en architect ing. Hein Doeksen de nieuwe snellaadinstallatie voor elektrische auto’s in gebruik.

Lees meer

Nieuwe samenwerking voor prestatiegericht gevelonderhoud

20 november 2020

Op 16 november ondertekenden Woonplus Schiedam, Hoftijzer Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg digitaal de overeenkomst voor een hernieuwde samenwerking.

Lees meer

Omvangrijke renovatie de Purmerhoek afgerond

1 oktober 2020

Woningcorporatie Havensteder en Team ERAFlats – een samenwerkingsverband van Smits Vastgoedzorg en TBI onderneming ERA Contour – ronden de renovatie van wooncomplex de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel af. De buitenschil van het gebouw en alle 504 woningen zijn geïsoleerd en verduurzaamd.

Lees meer