Op zoek naar nieuw talent

Over een aantal jaar bestaat Smits Vastgoedzorg 100 jaar. 100 jaar waarin hard, maar vooral met hart en ziel is gewerkt om het bedrijf te brengen waar het nu staat.

 

Visie, inzet, vakmanschap, teamvorming, vriendschap en het geven en nemen van verantwoordelijkheden zijn al generaties lang de rode draad. Het aantrekken van nieuw talent geeft ons team altijd weer nieuw elan, inzicht en energie.

 

We hebben meerdere vacatures en je bekijkt ze hieronder.

 

 

 

Projectleider

Wij zijn specialist in het resultaatgericht realiseren van renovatie- en onderhoudsprojecten. Dit betekent dat wij verantwoordelijk en risicodragend zijn voor de projectdoelstellingen op het gebied van kwaliteit, kosten en klantwaardering die wij samen met de opdrachtgever formuleren. Op dit moment hebben wij plaats voor een ervaren projectleider.

 

Een teamspeler met brede bouwkundige kennis en ervaring met renovatie en onderhoud.

Als projectleider ben je in de realisatiefase verantwoordelijk voor het projectresultaat en leid je projecten in de voorbereiding en uitvoering. Het organiseren binnen de kaders tijd, budget , kwaliteit en veiligheid en het anticiperen op kansen en risico’s zijn bij jou een tweede natuur. Je geeft sturing aan verschillende projectteams van professionals die bestaan uit uitvoerders, teamleiders en teamleden. Ook ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever dus ben je verantwoordelijk voor het tijdig informeren over de voortgang en resultaat van onderhanden projecten.

Lees meer over deze functie en solliciteer

Schilders

Voor onze planmatig onderhoudsprojecten zoeken we meerdere specialisten op het gebied van onderhoudsschilderwerk. We zijn voor deze vacature op zoek naar meerdere vaklieden. Als onderhoudsschilder werk je in een team van onderhoudsspecialisten.

Je wordt aangestuurd door een meewerkend voorman, maar bent zelf verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van je afgeleverde werk, jij bent immers de specialist.

Ben jij deze specialist? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer.

 

Meewerkend voorman

Na een intensief voorbereidingstraject worden onze projecten gerealiseerd op de bouwplaats. De productielocatie, -middelen en het uitvoeringsteam dragen de professionaliteit uit die behoort bij een specialist in het realiseren van planmatig en groot-onderhoudsprojecten. Kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid staan bij ons voorop voor een hoge mate van klantwaardering.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een talentvol meewerkend voorman. Als meewerkend voorman geef je leiding aan de schilders van je vaste ploeg. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op locatie voor de opdrachtgever en bewoners.

Lees meer en solliciteer

Stagiair

Smits Vastgoedzorg biedt jaarlijks meerdere stage- en afstudeerplaatsen aan voor VMBO, MBO, HBO en WO opleidingen. Deze stagiaires worden organisatiebreed ingezet. Om vooraf, tijdens en na de stage de verwachtingen van ons bedrijf, de school en de stagiair goed af te stemmen, vindt er periodiek overleg plaats met de diverse scholen.

Wij streven ernaar om waardevolle jonge talenten tijdens en na hun opleiding te binden aan onze organisatie. Ambitieuze medewerkers krijgen extra aandacht, begeleiding en ondersteuning en dit biedt persoonlijke ontwikkeling en kansen op doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, ieder op zijn/haar eigen niveau.

Lees meer en solliciteer