Op zoek naar nieuw talent

Over een aantal jaar bestaat Smits Vastgoedzorg 100 jaar. 100 jaar waarin hard, maar vooral met hart en ziel is gewerkt om het bedrijf te brengen waar het nu staat.

 

Visie, inzet, vakmanschap, teamvorming, vriendschap en het geven en nemen van verantwoordelijkheden zijn al generaties lang de rode draad. Het aantrekken van nieuw talent geeft ons team altijd weer nieuw elan, inzicht en energie.

 

We hebben meerdere vacatures en je bekijkt ze hieronder.

 

 

 

Projectontwikkelaar bestaande bouw

Onderhouden, transformeren en verbeteren van bestaand vastgoed, dat is wat wij doen! Als team werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers, partners en collega’s om kosten, opbrengsten en kwaliteit van onze projecten voorspelbaar en beheersbaar te houden.

Op de afdeling Klant & Markt houden we ons continu bezig om deze doelstellingen te bereiken. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een projectontwikkelaar.

Lees meer over deze functie en solliciteer.

Werkvoorbereider

Advies, herontwikkeling, transformatie of onderhoud. Wat de wens ook is. Voor wie het ook bedoeld is. Wij overzien het hele project en hebben oog voor ieders belang. Zo zorgen we samen dat de resultaten behaald worden waar iedereen beter van wordt. Samen bieden wij zorg voor vastgoed in alle soorten en maten. Als team werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers, projectleiders en vakmensen om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden.

Binnen ons team hebben we op dit moment plaats voor een ervaren werkvoorbereider. Een teamspeler met brede bouwkundige kennis en ervaring in transformatie en onderhoud.

De beheersaspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie en veiligheid zijn bij jou een tweede natuur. Je werkt vanuit onze afdeling bedrijfsbureau en bent onderdeel van verschillende klantteams. Gezamenlijk zorg je ervoor dat onze projecten naar tevredenheid van de opdrachtgever worden gerealiseerd.

Lees meer over de functie en solliciteer

Projectleider

Wij zijn specialist in het resultaatgericht realiseren van renovatie- en onderhoudsprojecten. Dit betekent dat wij verantwoordelijk en risicodragend zijn voor de projectdoelstellingen op het gebied van kwaliteit, kosten en klantwaardering die wij samen met de opdrachtgever formuleren. Op dit moment hebben wij plaats voor een ervaren projectleider.

 

Een teamspeler met brede bouwkundige kennis en ervaring met renovatie en onderhoud.

Als projectleider ben je in de realisatiefase verantwoordelijk voor het projectresultaat en leid je projecten in de voorbereiding en uitvoering. Het organiseren binnen de kaders tijd, budget , kwaliteit en veiligheid en het anticiperen op kansen en risico’s zijn bij jou een tweede natuur. Je geeft sturing aan verschillende projectteams van professionals die bestaan uit uitvoerders, teamleiders en teamleden. Ook ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever dus ben je verantwoordelijk voor het tijdig informeren over de voortgang en resultaat van onderhanden projecten.

Lees meer over deze functie en solliciteer

Schilders

Voor onze planmatig onderhoudsprojecten zoeken we meerdere specialisten op het gebied van onderhoudsschilderwerk. We zijn voor deze vacature op zoek naar meerdere vaklieden. Als onderhoudsschilder werk je in een team van onderhoudsspecialisten.

 

 

Je wordt aangestuurd door een meewerkend voorman, maar bent zelf verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van je afgeleverde werk, jij bent immers de specialist.

Ben jij deze specialist? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer.

Meewerkend voorman

Na een intensief voorbereidingstraject worden onze projecten gerealiseerd op de bouwplaats. De productielocatie, -middelen en het uitvoeringsteam dragen de professionaliteit uit die behoort bij een specialist in het realiseren van planmatig en groot-onderhoudsprojecten. Kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid staan bij ons voorop voor een hoge mate van klantwaardering.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een talentvol meewerkend voorman. Als meewerkend voorman geef je leiding aan de schilders van je vaste ploeg. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op locatie voor de opdrachtgever en bewoners.

Lees meer en solliciteer

Uitvoerder

Alles wat tijdens de ontwerp- en voorbereidingsfase is bedacht wordt op projectlocaties gerealiseerd. Op onze planmatig en groot onderhoudsprojecten werken wij met teams van enthousiaste vaklieden die samen de projecten waarmaken. Goed voor iedereen is vakwerk afleveren en een plezierige samenwerking met de bewoners, onze opdrachtgevers en leveranciers. Dit is dan ook het uitgangspunt voor elk project!

Op dit moment hebben wij plaats voor een uitvoerder. Als uitvoerder ben je op één of meerdere projectlocaties verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en veiligheid. Je geeft leiding aan voorlieden, teamleden en onderaannemers. Ook ben je het aanspreekpunt op locatie voor de opdrachtgever en bewoners en daarmee ambassadeur van Smits Vastgoedzorg.

Lees meer en solliciteer 

Stagiair

Smits Vastgoedzorg biedt jaarlijks meerdere stage- en afstudeerplaatsen aan voor VMBO, MBO, HBO en WO opleidingen. Deze stagiaires worden organisatiebreed ingezet. Om vooraf, tijdens en na de stage de verwachtingen van ons bedrijf, de school en de stagiair goed af te stemmen, vindt er periodiek overleg plaats met de diverse scholen.

Wij streven ernaar om waardevolle jonge talenten tijdens en na hun opleiding te binden aan onze organisatie. Ambitieuze medewerkers krijgen extra aandacht, begeleiding en ondersteuning en dit biedt persoonlijke ontwikkeling en kansen op doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, ieder op zijn/haar eigen niveau.

Lees meer en solliciteer