Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen.

Waar eerst bouwen, later onderhouden en optimaliseren van bestaand vastgoed de afgelopen bijna 100 jaar onze core business was, gaat verduurzaming bij groot onderhoud en renovatie een steeds grotere rol in ons bedrijf innemen.

Daarmee verandert onze organisatie en wordt de samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers en de gebruikers van onze producten en diensten intensiever.

Alles bij elkaar een boeiend tijdperk en een fantastische kans en uitdaging voor de komende jaren.

Wij zijn overtuigd er klaar voor te zijn.

We bedanken iedereen waar we zo intensief mee hebben samengewerkt, voor het vertrouwen en de inzet. Nu eerst genieten met familie en vrienden van de feestdagen.

Van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer 010-415 34 20.

Actueel

Onze nieuwe website live

3 december 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Tijd voor zomer

17 juli 2019

Met de vakantie voor de deur willen wij u graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning. Je leest er alles over in dit bericht.

Lees meer