Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen.

Waar eerst bouwen, later onderhouden en optimaliseren van bestaand vastgoed de afgelopen bijna 100 jaar onze core business was, gaat verduurzaming bij groot onderhoud en renovatie een steeds grotere rol in ons bedrijf innemen.

Daarmee verandert onze organisatie en wordt de samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers en de gebruikers van onze producten en diensten intensiever.

Alles bij elkaar een boeiend tijdperk en een fantastische kans en uitdaging voor de komende jaren.

Wij zijn overtuigd er klaar voor te zijn.

We bedanken iedereen waar we zo intensief mee hebben samengewerkt, voor het vertrouwen en de inzet. Nu eerst genieten met familie en vrienden van de feestdagen.

Van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer 010-415 34 20.

Actueel

Smits Vastgoedzorg gaat elektrisch

23 november 2020

Vrijdag 20 november 2020, exact 30 jaar na de opening van het hoofdkantoor van Smits Vastgoedzorg aan de Thurledeweg in Rotterdam, stelden OnderhoudNL-voorzitter Henk den Boer en architect ing. Hein Doeksen de nieuwe snellaadinstallatie voor elektrische auto’s in gebruik.

Lees meer

Nieuwe samenwerking voor prestatiegericht gevelonderhoud

20 november 2020

Op 16 november ondertekenden Woonplus Schiedam, Hoftijzer Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg digitaal de overeenkomst voor een hernieuwde samenwerking.

Lees meer

Omvangrijke renovatie de Purmerhoek afgerond

1 oktober 2020

Woningcorporatie Havensteder en Team ERAFlats – een samenwerkingsverband van Smits Vastgoedzorg en TBI onderneming ERA Contour – ronden de renovatie van wooncomplex de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel af. De buitenschil van het gebouw en alle 504 woningen zijn geïsoleerd en verduurzaamd.

Lees meer