Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen.

Waar eerst bouwen, later onderhouden en optimaliseren van bestaand vastgoed de afgelopen bijna 100 jaar onze core business was, gaat verduurzaming bij groot onderhoud en renovatie een steeds grotere rol in ons bedrijf innemen.

Daarmee verandert onze organisatie en wordt de samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers en de gebruikers van onze producten en diensten intensiever.

Alles bij elkaar een boeiend tijdperk en een fantastische kans en uitdaging voor de komende jaren.

Wij zijn overtuigd er klaar voor te zijn.

We bedanken iedereen waar we zo intensief mee hebben samengewerkt, voor het vertrouwen en de inzet. Nu eerst genieten met familie en vrienden van de feestdagen.

Van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer 010-415 34 20.

Actueel

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer

Onderhoud en verbetering 132 portiekwoningen

16 juli 2020

Op verzoek van Woonpartners Midden-Holland heeft Smits Vastgoedzorg een ontwerp gemaakt voor het onderhoud, de verbetering en de metamorfose van de portiekwoningen in Oud-Achterwillens. Wat een resultaat!

Lees meer