Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen.

Waar eerst bouwen, later onderhouden en optimaliseren van bestaand vastgoed de afgelopen bijna 100 jaar onze core business was, gaat verduurzaming bij groot onderhoud en renovatie een steeds grotere rol in ons bedrijf innemen.

Daarmee verandert onze organisatie en wordt de samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers en de gebruikers van onze producten en diensten intensiever.

Alles bij elkaar een boeiend tijdperk en een fantastische kans en uitdaging voor de komende jaren.

Wij zijn overtuigd er klaar voor te zijn.

We bedanken iedereen waar we zo intensief mee hebben samengewerkt, voor het vertrouwen en de inzet. Nu eerst genieten met familie en vrienden van de feestdagen.

Van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari is ons bedrijf gesloten.

Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar via ons kantoornummer 010-415 34 20.

Actueel

Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer