Zingen en swingen op gepaste afstand

24 april 2020

Vanwege het Coronavirus kon het startfeest voor de bewoners van de Prinsessenflats in Prinsenland niet doorgaan. Om de bewoners toch een hart onder de riem te steken en bij dit mooie moment stil te staan, organiseerden we een balkonconcert.

Zingen en swingen op gepaste afstand en dat was een groot succes! Mooie samenwerking tussen Smits Vastgoedzorg, Woonstad Rotterdam en Ladies@work.

Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen. Zowel buiten als in de woningen gebeurt er veel.

 

Lees hier alles over dit project.

Actueel

Woonpartners MH ondertekent Raamovereenkomst RGS met drie partijen

10 september 2020

Op woensdag 9 september ondertekenden drie partijen de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Woonpartners Midden-Holland.

Lees meer

Renovatie Prinsessenflats

1 augustus 2020

In opdracht van Woonstad Rotterdam maken we de drie Prinsessenflats en de wijk nog meer geschikt om in ‘oud’ te worden. We maken de woningen mooier, veiliger, prettiger en duurzamer. De balkons en galerijen worden ruimer, zodat bewoners langer zelfstandig kunnen genieten van hun woning.

Lees meer

Tijd voor vakantie

21 juli 2020

Een bijzondere vakantieperiode staat voor de deur. We kunnen ons voorstellen dat na de intensieve afgelopen maanden, iedereen uitkijkt naar een paar weken rust. Dat is altijd goed voor iedereen.

Lees meer
string(45) "https://www.instagram.com/smits.vastgoedzorg/"