Zingen en swingen op gepaste afstand

24 april 2020

Vanwege het Coronavirus kon het startfeest voor de bewoners van de Prinsessenflats in Prinsenland niet doorgaan. Om de bewoners toch een hart onder de riem te steken en bij dit mooie moment stil te staan, organiseerden we een balkonconcert.

Zingen en swingen op gepaste afstand en dat was een groot succes! Mooie samenwerking tussen Smits Vastgoedzorg, Woonstad Rotterdam en Ladies@work.

Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen. Zowel buiten als in de woningen gebeurt er veel.

 

Lees hier alles over dit project.

Actueel

Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer