Zorg Goed voor Iedereen

19 maart 2020

Het zijn spannende tijden en ons aanpassend vermogen wordt op het moment stevig op de proef gesteld door Covid-19.

De gezondheid van iedereen staat voorop. Van onze medewerkers, opdrachtgevers, bewoners, ketenpartners, familie en vrienden.

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, voor uw en onze veiligheid. We werken op afstand en houden de richtlijnen heel scherp in de gaten. We hebben de maatregelen getroffen zodat onze projecten door kunnen gaan.

Zorg goed voor Iedereen, samen komen we deze moeilijke periode te boven.

Actueel

Samen sterk #3

4 april 2020

We zijn alweer 3 weken met elkaar onderweg in, zoals de overheid het noemt, een ‘targetted lockdown’ tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Inmiddels zijn de voorgeschreven maatregelen verlengd tot minimaal 28 april. Dit vraagt om extra veerkracht en aanpassingsvermogen van iedereen. Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Ga zo door!

27 maart 2020

De tweede week van de corona-maatregelen is inmiddels achter de rug. Weer een week waarin weer veel is gebeurd en gecommuniceerd, maar waarin we ook ‘gewoon’ met z’n allen keihard aan het werk zijn geweest. En dat ‘gewoon’ is in de huidige tijd zeker niet vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil, dragen we ons steentje bij en letten we een beetje op elkaar.

Lees meer