Resultaatgericht

Specialist in
het resultaatgericht
realiseren van
renovatie- en
onderhoudsprojecten

Adviseren,
herontwikkelen en
transformeren van
vastgoed

Zorg voor
vastgoed
zonder limits

Partnership met Woonpartners Midden-Holland

23 maart 2018

Het team van Smits Vastgoedzorg is zeer verheugd een van de drie geselecteerde bedrijven van Woonpartners Midden – Holland te zijn.

Lees meer

Opdrachtgeverssymposium Koninklijke OnderhoudNL

8 maart 2018

Koninklijke OnderhoudNL nodigde de top van de Nederlandse woningcorporaties uit voor het Opdrachtgeverssymposium op dinsdag 6 maart in Amsterdam.

Lees meer

Smits Vastgoedzorg benoemd tot Best Managed Company 2017-2018

11 februari 2018

Smits Vastgoedzorg behoort voor de 5e keer op rij tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Lees meer

Ondertekening partnership voor planmatig onderhoud Portaal

8 februari 2018

Portaal selecteerde afgelopen periode een select aantal vastgoed- en onderhoud-specialisten voor de lange termijn van haar bezit. 

Lees meer

Bazen van Nederland staan hun stoel af aan kinderen

19 januari 2018

Donderdag 25 januari staat Hans van der Krogt zijn stoel als algemeen directeur voor een dag af en staat Smits Vastgoedzorg onder leiding van een Baas van Morgen. 

Lees meer

Ondertekening project ketengerichte samenwerking

19 januari 2018

Gister ondertekende Hans van der Krogt een prachtige overeenkomst voor het uitvoeren van niet-planmatig onderhoud met Willem Krzeszewski bestuursvoorzitter van woningcorporatie Staedion.

Lees meer

Op naar 2018

21 december 2017

De economie draait op volle toeren. Beurzen breken records, globalisering, digitalisering, schaalvergroting en individualisering zijn een gegeven. Zelfsturende auto’s zijn slechts een kwestie van tijd. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Ook bij Smits Vastgoedzorg zijn we dagelijks bezig met deze ontwikkelingen. Ons proces en product wordt steeds meer gedigitaliseerd en de innovaties in onze branche blijven elkaar opvolgen. We zijn benieuwd waar we eind 2018 op terugkijken. Robots op de bouwplaats?

Lees meer

Trots op onze bouwers

13 november 2017

Over een aantal jaar bestaat Smits Vastgoedzorg 100 jaar. Een eeuw waarin hard – maar vooral met hart en ziel – is gewerkt door heel veel mensen. Een optelsom van visie, inzet en vakmanschap hebben het bedrijf gebracht waar het nu staat.

Lees meer

Reuzensprong in energielabel

1 november 2017

Team ERA flats, een joint venture van Smits Vastgoedzorg en ERA Contour realiseert een duurzame energietransformatie van 624 appartementen in Rotterdam Prinsenland.

Lees meer