Samen sterk #3

4 april 2020

We zijn alweer 3 weken met elkaar onderweg in, zoals de overheid het noemt, een ‘targetted lockdown’ tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Inmiddels zijn de voorgeschreven maatregelen verlengd tot minimaal 28 april. Dit vraagt om extra veerkracht en aanpassingsvermogen van iedereen. Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Ga zo door!

27 maart 2020

De tweede week van de corona-maatregelen is inmiddels achter de rug. Weer een week waarin weer veel is gebeurd en gecommuniceerd, maar waarin we ook ‘gewoon’ met z’n allen keihard aan het werk zijn geweest. En dat ‘gewoon’ is in de huidige tijd zeker niet vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil, dragen we ons steentje bij en letten we een beetje op elkaar.

Lees meer

Op afstand staan we in contact

26 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden maar ook tijden waarin wij ons werk zo goed en zo veilig mogelijk willen blijven doen. Juist het contact onderling en met bewoners, dat maakt ons vak leuk. Komende tijd is dat allemaal zo anders en nu onze collega’s in de bloemkwekerijen het moeilijk hebben, proberen wij die twee dingen te combineren, en iets positiefs te doen. Daar hebben we juist in deze tijd zo veel behoefte aan.

Lees meer

Zorg Goed voor Iedereen

19 maart 2020

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, voor uw en onze veiligheid. Zorg goed voor Iedereen, samen komen we deze moeilijke periode te boven.

Lees meer

Goed gereedschap is het halve werk

18 februari 2020

Smits Vastgoedzorg bestaat over enige jaren 100 jaar. 100 jaar waarin eigen vakspecialisten en hoogwaardig materieel een van de kernwaarden zijn. Eind februari 2020 hebben wij twee nieuwe hoogwerkers aan onze mooie materieel vloot mogen toevoegen. 2x JLG660 met een werkhoogte van 22 meter.

Lees meer

Mutatie onderhoud en individuele woningverbeteringen

18 februari 2020

Naast ons specialisme in het resultaatgericht onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed, hebben wij een businessunit voor het individueel verbeteren van woningen. Het individueel verbeteren van woningen in bewoonde staat en het verhuur klaarmaken van vrijgekomen woningen is hier de kernactiviteit. Circa 1200 woningen brengen wij per jaar op het basiskwaliteit niveau conform de wens van de opdrachtgever.

Lees meer

Prinsessenflats in Prinsenland

4 februari 2020

In 2019 heeft Woonstad Rotterdam Smits Vastgoedzorg gevraagd om deel te nemen in het bouwteam voor de renovatie van 3 flatgebouwen, de Prinsessenflats in Prinsenland te Rotterdam. Op 3 februari 2020 hebben de directies van Woonstad en Smits Vastgoedzorg het definitieve contract ondertekend. Het project Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen.

Lees meer

De skyline van Rotterdam

3 februari 2020

Midden in de indrukwekkende skyline van Rotterdam voeren we momenteel een project uit op de kop van het Noordereiland. Deze markante plek vraagt om mooi fotowerk! Daarnaast hebben wij een drone ingezet om mooie beelden te maken van dit project aan de Maas.

Lees meer