Werken op hoogte bij Unilever

25 juni 2020

Al bijna 70 jaar verzorgen wij met trots het onderhoud van het hoofdkantoor van Unilever in Nederland. Unilever is dan ook een van onze langst bestaande relaties. Sinds 1989 staat dat kantoor op het Weena in hart van Rotterdam.

Lees meer

Samen sterk #13

12 juni 2020

Inmiddels hebben we ruim 3 maanden te maken met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. Er komen steeds meer versoepelingen. Zo zijn sinds deze week de kinderopvang en de basisscholen weer volledig open.

Lees meer

Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer

Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Lees meer

Zingen en swingen op gepaste afstand

24 april 2020

Vanwege het Coronavirus kon het startfeest voor de bewoners van de Prinsessenflats in Prinsenland niet doorgaan. Om de bewoners toch een hart onder de riem te steken en bij dit mooie moment stil te staan, organiseerden we een balkonconcert.

Lees meer

Veiligheid begint bij jezelf

23 april 2020

Met veiligheid is het belangrijk dat je iedereen meekrijgt want diegene die niet meegaat, is een risico voor anderen. Dat is zeker herkenbaar in de tijd waarin we nu leven! De functie van veiligheidscoördinator is binnen Smits Vastgoedzorg geen papieren verantwoordelijkheid meer.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Goed gereedschap is het halve werk

18 februari 2020

Smits Vastgoedzorg bestaat over enige jaren 100 jaar. 100 jaar waarin eigen vakspecialisten en hoogwaardig materieel een van de kernwaarden zijn. Eind februari 2020 hebben wij twee nieuwe hoogwerkers aan onze mooie materieel vloot mogen toevoegen. 2x JLG660 met een werkhoogte van 22 meter.

Lees meer

Mutatie onderhoud en individuele woningverbeteringen

18 februari 2020

Naast ons specialisme in het resultaatgericht onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed, hebben wij een businessunit voor het individueel verbeteren van woningen. Het individueel verbeteren van woningen in bewoonde staat en het verhuur klaarmaken van vrijgekomen woningen is hier de kernactiviteit. Circa 1200 woningen brengen wij per jaar op het basiskwaliteit niveau conform de wens van de opdrachtgever.

Lees meer