Resultaatgericht

Specialist in
het resultaatgericht
realiseren van
renovatie- en
onderhoudsprojecten

Adviseren,
herontwikkelen en
transformeren van
vastgoed

Zorg voor
vastgoed
zonder limits

Verduurzaming voor 392 woningen ERAflats Zwijndrecht

21 februari 2019

Trivire en Team ERAflats ondertekenen samenwerkingsovereenkomst groot onderhoud. De 392 woningen van de drie ERAflats aan het P.J. Oudplein en het Gerbrandyplein in Zwijndrecht krijgen binnenkort een duurzame upgrade.

Lees meer

Havensteder kiest Smits Vastgoedzorg als duurzame partner

14 februari 2019

Recentelijk ondertekenden we samen met Constructif, BAM Wonen en Heembouw een samenwerkingsovereenkomst met Havensteder. Op naar een gasloos 2050.

Lees meer

Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen. Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2019. Lees hier alles over onze wintersluiting.

Lees meer

Duurzame upgrade voor 504 woningen ERAflat Purmerhoek

5 december 2018

504 woningen van de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel krijgen begin volgend jaar een duurzame en moderne nieuwe jas. Woningcorporatie Havensteder en Team ERAflats ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst.

Lees meer

Samenwerken voor het beste eindresultaat

28 november 2018

Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1925 ontwikkelden en produceerden we alles zelf in huis; met eigen mensen, kennis en vakmanschap. Nu bijna 100 jaar na de oprichting is keten optimalisatie en samenwerken door de hele keten een van onze kernwaarden.

Lees meer

Herman Bakt

26 juli 2018

Met elkaar bouwen we aan de toekomst en werken we mee aan de transitie van een duurzame en gasarme leefomgeving. We maakten er een video over en je bekijkt hem hier.

Lees meer

Tijd voor vakantie

26 juli 2018

We kijken terug op een dynamisch eerste half jaar, we liggen op koers en er is door de teams ontzettend hard gewerkt. Hiermee leggen we nu al een sterke basis voor 2019. Maar eerst is het tijd voor vakantie. Smits Vastgoedzorg wenst iedereen een mooie zomer.

Lees meer

Het ss Rotterdam in beeld

12 juli 2018

  10 jaar na de renovatie van het ss Rotterdam – waar wij in Duitsland het gehele schip conserveerden- hebben wij afgelopen weken onder de mooiste omstandigheden de gehele romp en bovenbouw over gelakt. Deze keer aan de Maas, in het hart van Rotterdam. Zo mooi was ze nog nooit! Wil Leeflang, voorman bij Smits Vastgoedzorg vertelt er alles over, in onvervalst Rotterdam, in deze film van SchildersVAKTV.

Lees meer

Het Muurtje van Coen

12 april 2018

Een bezoek aan de Bloklandstraat in het Rotterdamse Oude Noorden. ‘Zorg voor Vastgoed’ krijgt hier wel een hele speciale inhoud.

Lees meer