Bevrijdingsdag

4 mei 2020

Om onze dankbaarheid te tonen hebben we besloten om iedereen morgen een vrije dag te geven. We wensen iedereen een mooie Bevrijdingsdag!

Lees meer

Samen sterk #9

1 mei 2020

We gaan alweer naar week 10 van de intelligente lockdown. De afgelopen weken zijn er in Nederland voorzichtig wat maatregelen versoepeld, omdat gelukkig blijkt dat de getroffen maatregelen leiden tot een verdere afname van de verspreiding van het corona-virus. Om te zorgen dat de verspreiding van het virus niet opnieuw kan oplaaien, blijft het ontzettend belangrijk dat de getroffen maatregelen strikt worden nageleefd.

Lees meer

Planmatig onderhoud Euromast

30 april 2020

Smits Vastgoedzorg is met een zeer goede ranking gekozen tijdens het selectietraject voor onderhoudswerkzaamheden aan de Euromast!

Lees meer

Zingen en swingen op gepaste afstand

24 april 2020

Vanwege het Coronavirus kon het startfeest voor de bewoners van de Prinsessenflats in Prinsenland niet doorgaan. Om de bewoners toch een hart onder de riem te steken en bij dit mooie moment stil te staan, organiseerden we een balkonconcert.

Lees meer

Veiligheid begint bij jezelf

23 april 2020

Met veiligheid is het belangrijk dat je iedereen meekrijgt want diegene die niet meegaat, is een risico voor anderen. Dat is zeker herkenbaar in de tijd waarin we nu leven! De functie van veiligheidscoördinator is binnen Smits Vastgoedzorg geen papieren verantwoordelijkheid meer.

Lees meer

All electric

2 april 2020

Onlangs beleefden wij een markant moment toen de eerste twee full electric auto’s werden afgeleverd. Suzanne van der Schaaf, manager P&O en Renske de Koning, coördinator bewonerszaken kregen uit handen van Patricia van Marrewijk, officemanager en verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, de sleutels overhandigd van twee nieuwe all electric Volkswagens Up!

Lees meer

Ga zo door!

27 maart 2020

De tweede week van de corona-maatregelen is inmiddels achter de rug. Weer een week waarin weer veel is gebeurd en gecommuniceerd, maar waarin we ook ‘gewoon’ met z’n allen keihard aan het werk zijn geweest. En dat ‘gewoon’ is in de huidige tijd zeker niet vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil, dragen we ons steentje bij en letten we een beetje op elkaar.

Lees meer

Op afstand staan we in contact

26 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden maar ook tijden waarin wij ons werk zo goed en zo veilig mogelijk willen blijven doen. Juist het contact onderling en met bewoners, dat maakt ons vak leuk. Komende tijd is dat allemaal zo anders en nu onze collega’s in de bloemkwekerijen het moeilijk hebben, proberen wij die twee dingen te combineren, en iets positiefs te doen. Daar hebben we juist in deze tijd zo veel behoefte aan.

Lees meer

Zorg Goed voor Iedereen

19 maart 2020

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, voor uw en onze veiligheid. Zorg goed voor Iedereen, samen komen we deze moeilijke periode te boven.

Lees meer