Team ERAflats gaat Hoge ERA’s voor Havensteder verduurzamen

16 januari 2020

In opdracht van woningcorporatie Havensteder gaat Team ERAflats, bestaande uit Smits Vastgoedzorg en ERA Contour, 525 woningen in Rotterdam Ommoord verduurzamen.

Lees meer

Mooie flow

26 december 2019

We hebben de mooie flow van heel 2019 vastgehouden tot de laatste minuut. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst bedankte iedereen elkaar voor de mooie samenwerking en wenste Hans van der Krogt, namens de directie, de 250 mannen en vrouwen prettige feestdagen en een mooi 2020.

Lees meer

We kijken uit naar 2020

19 december 2019

Een nieuw jaar wat in het teken staat van conditieverbetering: de conditie van de wereld, het milieu, de economie, de samenleving, noem maar op. Er is alle aandacht voor! Wij zijn er trots op dat we een prominente rol in de energietransitie van de huidige woningvoorraad mogen en kunnen vervullen.

Lees meer

Samen met Ons Doel en de bewoners

16 december 2019

Vorige week tekende Hans van der Krogt een raamovereenkomsten met Woningstichting Ons Doel in Leiden. Met aannemersbedrijf Van der Helm en Willems Vastgoedonderhoud werken we daar samen onder de naam: ‘Ons Onderhoud’

Lees meer

Team Esdoornlaan

20 november 2019

Binnenkort gaan we in opdracht van Ressort Wonen van start met de uitvoering van een prachtig groot onderhoud- en verbeterproject in Rozenburg. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de model- en rustwoning. We geven even een update over dit mooie project.

Lees meer

Onze nieuwe website live

12 november 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Verbeteronderhoud Purmerhoek feestelijk van start

5 juli 2019

In opdracht van woningcorporatie Havensteder voert onderhoudscombinatie Team ERAflats komend anderhalf jaar verbeteronderhoud uit aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Ressort Wonen en Smits Vastgoedzorg

14 juni 2019

Op 11 juni 2019 is door Ressort Wonen en Smits Vastgoedzorg de bouwteamovereenkomst ondertekend voor realisatie van grootschalig onderhoud van 60 woningen aan de Esdoornlaan in Rozenburg.

Lees meer