Resultaatgericht

Specialist in
het resultaatgericht
realiseren van
renovatie- en
onderhoudsprojecten

Adviseren,
herontwikkelen en
transformeren van
vastgoed

Zorg voor
vastgoed
zonder limits

Goed voor de bewoners van Leyerwaard Rotterdam

9 mei 2019

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn wij in Leyerwaard Rotterdam bezig met de renovatie van de balkonvloeren. Het uitvoerdende team van Smits Vastgoedzorg organiseerde spontaan een koffie moment en een food truck werd de bouwplaats op gereden.

Lees meer

Van label F naar A++ en nieuwbouw kwaliteit voor bestaande bouw uit de jaren ’50 in Schiedam

9 mei 2019

Aan de Johan de Wittsingel in Schiedam zijn 66 portieketagewoningen opgeleverd. De wijk had een impuls nodig.

Lees meer

Op hoogte in Rotterdam bij het hoofdkantoor van Unilever

9 mei 2019

Over een aantal jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar en wat zijn we trots op onze langlopende projecten en duurzame reacties. Die zetten we graag in de spotlight. Lees hier alles over het hoofdkantoor van Unilever.

Lees meer

Verduurzaming 392 woningen in Zwijndrecht feestelijk gestart

19 april 2019

De 392 woningen van drie ERAflats in Zwijndrecht krijgen een duurzame upgrade. Samen met de bewoners gaven de Zwijndrechtse wethouder Jos Huizinga, Tinka van Rood van woningcorporatie Trivire en Hans van der Krogt namens Team ERAflats op dinsdag 16 april het officiele startsein voor de uitvoering.

Lees meer

Verduurzaming voor 392 woningen ERAflats Zwijndrecht

21 februari 2019

Trivire en Team ERAflats ondertekenen samenwerkingsovereenkomst groot onderhoud. De 392 woningen van de drie ERAflats aan het P.J. Oudplein en het Gerbrandyplein in Zwijndrecht krijgen binnenkort een duurzame upgrade.

Lees meer

Havensteder kiest Smits Vastgoedzorg als duurzame partner

14 februari 2019

Recentelijk ondertekenden we samen met Constructif, BAM Wonen en Heembouw een samenwerkingsovereenkomst met Havensteder. Op naar een gasloos 2050.

Lees meer

Wij zijn er klaar voor

19 december 2018

2018 was voor Smits Vastgoedzorg een zeer dynamisch en succesvol jaar waarin verwachtingen werden overtroffen. Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2019. Lees hier alles over onze wintersluiting.

Lees meer

Duurzame upgrade voor 504 woningen ERAflat Purmerhoek

5 december 2018

504 woningen van de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel krijgen begin volgend jaar een duurzame en moderne nieuwe jas. Woningcorporatie Havensteder en Team ERAflats ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst.

Lees meer

Samenwerken voor het beste eindresultaat

28 november 2018

Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1925 ontwikkelden en produceerden we alles zelf in huis; met eigen mensen, kennis en vakmanschap. Nu bijna 100 jaar na de oprichting is keten optimalisatie en samenwerken door de hele keten een van onze kernwaarden.

Lees meer