Resultaatgericht

Specialist in
het resultaatgericht
realiseren van
renovatie- en
onderhoudsprojecten

Adviseren,
herontwikkelen en
transformeren van
vastgoed

Zorg voor
vastgoed
zonder limits

Herman Bakt

26 juli 2018

Met elkaar bouwen we aan de toekomst en werken we mee aan de transitie van een duurzame en gasarme leefomgeving. We maakten er een video over en je bekijkt hem hier.

Lees meer

Tijd voor vakantie

26 juli 2018

We kijken terug op een dynamisch eerste half jaar, we liggen op koers en er is door de teams ontzettend hard gewerkt. Hiermee leggen we nu al een sterke basis voor 2019. Maar eerst is het tijd voor vakantie. Smits Vastgoedzorg wenst iedereen een mooie zomer.

Lees meer

Het ss Rotterdam in beeld

12 juli 2018

  10 jaar na de renovatie van het ss Rotterdam – waar wij in Duitsland het gehele schip conserveerden- hebben wij afgelopen weken onder de mooiste omstandigheden de gehele romp en bovenbouw over gelakt. Deze keer aan de Maas, in het hart van Rotterdam. Zo mooi was ze nog nooit! Wil Leeflang, voorman bij Smits Vastgoedzorg vertelt er alles over, in onvervalst Rotterdam, in deze film van SchildersVAKTV.

Lees meer

Het Muurtje van Coen

12 april 2018

Een bezoek aan de Bloklandstraat in het Rotterdamse Oude Noorden. ‘Zorg voor Vastgoed’ krijgt hier wel een hele speciale inhoud.

Lees meer

Ondertekening raamovereenkomst RGS met en voor Poort6

6 april 2018

Op woensdag 28 maart ondertekende Hans Van Der Krogt de Raamovereenkomst RGS met en voor Poort6.

Lees meer

Maasdelta selecteert Smits Vastgoedzorg als partner voor de verduurzaming van 6200 woningen

29 maart 2018

Ondertekening overeenkomst verduurzaming 6200 woningen.

Lees meer

Smits Vastgoedzorg in NOS Nieuwsuur

29 maart 2018

Team ERA flats realiseert een duurzame energietransformatie van 624 appartementen in Rotterdam Prinsenland. Van het gas af en op weg naar een nieuwe warmtebron. NOS Nieuwsuur maakte er een mooi item over.

Lees meer

Partnership met Woonpartners Midden-Holland

23 maart 2018

Het team van Smits Vastgoedzorg is zeer verheugd een van de drie geselecteerde bedrijven van Woonpartners Midden – Holland te zijn.

Lees meer

Opdrachtgeverssymposium Koninklijke OnderhoudNL

8 maart 2018

Koninklijke OnderhoudNL nodigde de top van de Nederlandse woningcorporaties uit voor het Opdrachtgeverssymposium op dinsdag 6 maart in Amsterdam.

Lees meer