Onze nieuwe website live

3 december 2019

We leven in een tijd waarin dingen steeds sneller veranderen. De digitalisering is haast niet bij te houden. Ook wij blijven ons ontwikkelen, met trots lanceren we onze vernieuwde website. Een website die beter bij ons en bij deze tijd past.

Lees meer

Weer terug naar het oude Noorden

29 augustus 2019

We gaan terug naar 1900, de Vinkenstraat in Rotterdam. Een prachtige straat, met mooie karakteristieken gevels met de klassieke beschilderingen.

Lees meer

Tijd voor zomer

17 juli 2019

Met de vakantie voor de deur willen wij u graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning. Je leest er alles over in dit bericht.

Lees meer

Verbeteronderhoud 504 woningen Purmerhoek feestelijk van start

5 juli 2019

In opdracht van woningcorporatie Havensteder voert onderhoudscombinatie Team ERAflats komend anderhalf jaar verbeteronderhoud uit aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Ondertekening bouwteamovereenkomst Ressort Wonen en Smits Vastgoedzorg

14 juni 2019

Op 11 juni 2019 is door Ressort Wonen en Smits Vastgoedzorg de bouwteamovereenkomst ondertekend voor realisatie van grootschalig onderhoud van 60 woningen aan de Esdoornlaan in Rozenburg.

Lees meer

Schoner werken met Shell TapUp

13 juni 2019

Sinds donderdag 6 juni 2019 werken wij nog een stukje schoner en levert Shell voor de circa 30 hoogwerkers, die wij dagelijks in het veld hebben, Shell Gas to Liquid fuel (GTL). Onze eerste tankbeurt vond plaats tijdens het planmatig onderhoud aan het ss Rotterdam.

Lees meer

Goed voor de bewoners van Leyerwaard Rotterdam

9 mei 2019

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn wij in Leyerwaard Rotterdam bezig met de renovatie van de balkonvloeren. Het uitvoerdende team van Smits Vastgoedzorg organiseerde spontaan een koffie moment en een food truck werd de bouwplaats op gereden.

Lees meer

Van label F naar A++ en nieuwbouw kwaliteit voor bestaande bouw uit de jaren ’50 in Schiedam

9 mei 2019

Aan de Johan de Wittsingel in Schiedam zijn 66 portieketagewoningen opgeleverd. De wijk had een impuls nodig.

Lees meer

Op hoogte in Rotterdam bij het hoofdkantoor van Unilever

9 mei 2019

Over een aantal jaar bestaat ons bedrijf 100 jaar en wat zijn we trots op onze langlopende projecten en duurzame reacties. Die zetten we graag in de spotlight. Lees hier alles over het hoofdkantoor van Unilever.

Lees meer