Werk mee aan beter

6 april 2021

Onze nieuwe arbeidsmarktcampagne is van start!

 

Bij Smits Vastgoedzorg gaan we voor beter. We onderhouden, verbeteren en transformeren vastgoed en dragen zo bij aan een betere leefomgeving. Zo gaan we voor een resultaat waar iedereen beter van wordt.

 

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze ‘Werk mee aan beter’ arbeidsmarktcampagne. Door onze collega’s, de ‘meewerkers’ van Smits Vastgoedzorg, een podium te geven laten we zien waar je als collega van Smits Vastgoedzorg actief aan bijdraagt. Van meewerken aan toekomstbestendige woningen en duurzame wijken, tot meewerken aan waardevolle samenwerkingen en blije bewoners. Met hun persoonlijke verhalen vertellen we dat Smits Vastgoedzorg niet alleen goed is voor bewoners, opdrachtgevers en de stad, maar ook voor haar meewerkers. Zo zetten we Smits Vastgoedzorg neer als werkgeversmerk waar nieuw talent zich mee wil verbinden én waar bestaande werknemers trots op zijn!

 

Nieuwsgierig naar meer of benieuwd wat wij als werkgever jou te bieden hebben? Lees alle verhalen op https://www.smitsvastgoedzorg.nl/werkmee/

 

Suzanne van der Schaaf, manager P&O bij Smits Vastgoedzorg

 

Actueel

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer

Timelapse Prinsessenflat

24 juni 2021

De Prinsessenflat is een droomproject in opdracht van Woonstad Rotterdam en dat laten we zien in deze timelapse. Verdeeld over 3 gebouwen werken we aan de renovatie en het planmatig onderhoud van 495 woningen.

Lees meer

WVH en Smits Vastgoedzorg gestart met groot onderhoud Scheepsbuurt

14 juni 2021

We zijn begonnen met de uitvoering van grootschalig onderhoud en verbeteringen aan de 105 eengezinswoningen in de Scheepsbuurt (Griffioenstraat en Tuymelaerstraat e.o.). Afgelopen week zijn de eerste woningen voorzien van een nieuw dak met betere isolatie. Het is de start van de verbeteringen waarmee WVH deze woningen naar het energiezuinige energielabel A brengt.

Lees meer