Werk mee aan beter

6 april 2021

Onze nieuwe arbeidsmarktcampagne is van start!

 

Bij Smits Vastgoedzorg gaan we voor beter. We onderhouden, verbeteren en transformeren vastgoed en dragen zo bij aan een betere leefomgeving. Zo gaan we voor een resultaat waar iedereen beter van wordt.

 

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze ‘Werk mee aan beter’ arbeidsmarktcampagne. Door onze collega’s, de ‘meewerkers’ van Smits Vastgoedzorg, een podium te geven laten we zien waar je als collega van Smits Vastgoedzorg actief aan bijdraagt. Van meewerken aan toekomstbestendige woningen en duurzame wijken, tot meewerken aan waardevolle samenwerkingen en blije bewoners. Met hun persoonlijke verhalen vertellen we dat Smits Vastgoedzorg niet alleen goed is voor bewoners, opdrachtgevers en de stad, maar ook voor haar meewerkers. Zo zetten we Smits Vastgoedzorg neer als werkgeversmerk waar nieuw talent zich mee wil verbinden én waar bestaande werknemers trots op zijn!

 

Nieuwsgierig naar meer of benieuwd wat wij als werkgever jou te bieden hebben? Lees alle verhalen op https://www.smitsvastgoedzorg.nl/werkmee/

 

Suzanne van der Schaaf, manager P&O bij Smits Vastgoedzorg

 

Actueel

Rietveldwoningen

30 september 2021

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud van de Rietveldwoningen in Reeuwijk. In opdracht van Woningbouwvereniging Reeuwijk gaan we eind oktober starten met het groot onderhoud van de woningen naar ontwerp van Gerrit Rietveld.

Lees meer

Werk mee aan beter als bewonersconsulent

3 augustus 2021

Smits Vastgoedzorg is aan het groeien!

Een hoge tevredenheid onder de bewoners is een van de belangrijkste uitgangspunten voor ons werk. Daarin speelt een bewonersconsulent een grote rol. Voor een grootschalig onderhoudsproject in Gouda, waar we 100 woningen toekomstbestendig gaan we maken, zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde bewonersconsulent op zelfstandige basis voor 32 uur per week.

Lees meer

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer