Werk mee aan beter

6 april 2021

Onze nieuwe arbeidsmarktcampagne is van start!

 

Bij Smits Vastgoedzorg gaan we voor beter. We onderhouden, verbeteren en transformeren vastgoed en dragen zo bij aan een betere leefomgeving. Zo gaan we voor een resultaat waar iedereen beter van wordt.

 

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze ‘Werk mee aan beter’ arbeidsmarktcampagne. Door onze collega’s, de ‘meewerkers’ van Smits Vastgoedzorg, een podium te geven laten we zien waar je als collega van Smits Vastgoedzorg actief aan bijdraagt. Van meewerken aan toekomstbestendige woningen en duurzame wijken, tot meewerken aan waardevolle samenwerkingen en blije bewoners. Met hun persoonlijke verhalen vertellen we dat Smits Vastgoedzorg niet alleen goed is voor bewoners, opdrachtgevers en de stad, maar ook voor haar meewerkers. Zo zetten we Smits Vastgoedzorg neer als werkgeversmerk waar nieuw talent zich mee wil verbinden én waar bestaande werknemers trots op zijn!

 

Nieuwsgierig naar meer of benieuwd wat wij als werkgever jou te bieden hebben? Lees alle verhalen op https://www.smitsvastgoedzorg.nl/werkmee/

 

Suzanne van der Schaaf, manager P&O bij Smits Vastgoedzorg

 

Actueel

Verduurzaming 105 woningen Hoek van Holland

8 april 2021

Op 1 april ondertekenden Hans van der Krogt en Marcel Korthorst de overeenkomst voor de verduurzaming van 105 woningen in Hoek van Holland. In samenwerking met WVH gaan we starten met het RGS project in de Scheepsbuurt. We gaan de 105 woningen energiezuinig en comfortabel maken.

Lees meer

Werk mee aan beter

6 april 2021

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze ‘Werk mee aan beter’ arbeidsmarktcampagne. Door onze collega’s een podium te geven laten we zien waar je als collega van Smits Vastgoedzorg actief aan bijdraagt. Van meewerken aan toekomstbestendige woningen en duurzame wijken, tot meewerken aan waardevolle samenwerkingen en blije bewoners.

Lees meer

Top als iets goed werkt

10 februari 2021

Top als iets goed werkt. Daarom zetten we, Poort6, Hagemans en Smits Vastgoedzorg, onze samenwerking voort en tekenden op 29 januari een raamovereenkomst RGS. We kijken er naar uit om samen te werken aan krachtige wijken.

Lees meer