5000ste energiezuinige woning opgeleverd aan Maasdelta

6 december 2021

In Maassluis is aan het Willem Pijperplein de 5000ste huurwoning van Maasdelta voorzien van energiebesparende maatregelen. Op 1 december 2021 feliciteerde Maasdelta de bewoners met een taart. Directeur Vastgoed van Maasdelta, Sander Verschoor, bedankte Smits Vastgoedzorg, Rendon Onderhoudsgroep, Hoogvliet Totaalonderhoud en Van Lochem Totaalonderhoud. Samen met deze 3 andere partijen voeren wij de energiebesparende maatregelen uit in Maassluis, Spijkenisse en Hellevoetsluis voor Maasdelta.

Sander Verschoor: “Wij zijn trots dat we met elkaar al 5000 huurwoningen energiezuiniger hebben gemaakt. De woningen zijn comfortabeler. De bewoners betalen geen huurverhoging voor deze maatregelen en tegelijkertijd zijn de woonlasten voor onze huurders lager. Dat is belangrijk in deze tijd waarin de energieprijzen sterk stijgen.”

In 2018 zijn wij samen gaan werken met Maasdelta om verduurzamingsmaatregelen uit te voeren. Wij doen dit in combinatie met het geplande onderhoud aan de woongebouwen. Door deze samenwerking is de doorlooptijd en voorbereiding van energieprojecten korter geworden.

Eind 2024 verwacht Maasdelta 9.200 woningen verduurzaamd te hebben
Het doel is om het gemiddelde energielabel van de woningen van Maasdelta in Maassluis, Spijkenisse en Hellevoetsluis te verbeteren naar een label B. Om dit te bereiken worden maatregelen toegepast zoals: dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie, aanpassingen in cv-installaties en mechanische ventilatie en het aanbrengen van HR++ glas. Samen met Maasdelta volgen we de innovaties op het gebied van verduurzaming en passen deze in de komende jaren waar mogelijk toe. En dát is goed voor iedereen!

Actueel

SUM & Smits Vastgoedzorg – samen innoveren

18 januari 2022

Smits Vastgoedzorg is trotse sponsor & partner van SUM. Samen met nationale en internationale studenten van de TU Delft werken onze engineers, vakmensen en leerlingen samen aan dit geweldige project.

Lees meer

Op naar 2022!

22 december 2021

In 2022 gaan we weer samen voor het beste gezamenlijke resultaat. En zorgen we ervoor dat het goed is voor de bewoner, de opdrachtgever en de vakman. Dát is goed voor iedereen.

Lees meer

5000ste energiezuinige woning opgeleverd aan Maasdelta

6 december 2021

In Maassluis is aan het Willem Pijperplein de 5000ste huurwoning van Maasdelta voorzien van energiebesparende maatregelen. Op 1 december 2021 feliciteerde Maasdelta de bewoners met een taart. Samen met 3 andere partijen voeren wij de energiebesparende maatregelen uit in Maassluis, Spijkenisse en Hellevoetsluis voor Maasdelta.

Lees meer