Tijdens een drukbezocht online event op 13 april 2021 is de nieuwe leidraad RGS gelanceerd. De presentatie hiervan mocht Hans van der Krogt, als voorzitter van de stichting RGS en mede auteur van de nieuwe leidraad RGS, samen met de andere auteurs Olaf Piekhaar en Geert Vijverberg verzorgen. Een bijzonder moment!

 

Sinds begin jaren ’90, toen nog als adviseur bij TNO, en vanaf 2000 vanuit onze eigen onderneming, houd Hans zich continu bezig met de doorontwikkeling van de ­methodiek Resultaat Gericht Samenwerken.

 

Nu 30 jaar verder, jaren waarin de methodiek werd gedeeld in eerdere publicaties, gepresenteerd tijdens diverse symposia en natuurlijk in de praktijk werd toegepast, geeft het veel voldoening dat deze inmiddels geïnstitutionaliseerde methodiek en Stichting RGS nu bestuurlijk gedragen wordt door OnderhoudNL, Bouwend Nederland en Aedes. Om deze reden waren de verschillende ­brancheorganisaties vertegenwoordigd bij de online lancering op 13 april. Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen en Aedes voorzitter Martin van Rijn gaven hun visie over ­samenwerking tijdens de introductie van de leidraad RGS 2021.