Samen werken is ook samen leren

22 april 2021

Tijdens een drukbezocht online event op 13 april 2021 is de nieuwe leidraad RGS gelanceerd. De presentatie hiervan mocht Hans van der Krogt, als voorzitter van de stichting RGS en mede auteur van de nieuwe leidraad RGS, samen met de andere auteurs Olaf Piekhaar en Geert Vijverberg verzorgen. Een bijzonder moment!

 

Sinds begin jaren ’90, toen nog als adviseur bij TNO, en vanaf 2000 vanuit onze eigen onderneming, houd Hans zich continu bezig met de doorontwikkeling van de ­methodiek Resultaat Gericht Samenwerken.

 

Nu 30 jaar verder, jaren waarin de methodiek werd gedeeld in eerdere publicaties, gepresenteerd tijdens diverse symposia en natuurlijk in de praktijk werd toegepast, geeft het veel voldoening dat deze inmiddels geïnstitutionaliseerde methodiek en Stichting RGS nu bestuurlijk gedragen wordt door OnderhoudNL, Bouwend Nederland en Aedes. Om deze reden waren de verschillende ­brancheorganisaties vertegenwoordigd bij de online lancering op 13 april. Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen en Aedes voorzitter Martin van Rijn gaven hun visie over ­samenwerking tijdens de introductie van de leidraad RGS 2021.

Actueel

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer

Timelapse Prinsessenflat

24 juni 2021

De Prinsessenflat is een droomproject in opdracht van Woonstad Rotterdam en dat laten we zien in deze timelapse. Verdeeld over 3 gebouwen werken we aan de renovatie en het planmatig onderhoud van 495 woningen.

Lees meer

WVH en Smits Vastgoedzorg gestart met groot onderhoud Scheepsbuurt

14 juni 2021

We zijn begonnen met de uitvoering van grootschalig onderhoud en verbeteringen aan de 105 eengezinswoningen in de Scheepsbuurt (Griffioenstraat en Tuymelaerstraat e.o.). Afgelopen week zijn de eerste woningen voorzien van een nieuw dak met betere isolatie. Het is de start van de verbeteringen waarmee WVH deze woningen naar het energiezuinige energielabel A brengt.

Lees meer