Samen werken is ook samen leren

22 april 2021

Tijdens een drukbezocht online event op 13 april 2021 is de nieuwe leidraad RGS gelanceerd. De presentatie hiervan mocht Hans van der Krogt, als voorzitter van de stichting RGS en mede auteur van de nieuwe leidraad RGS, samen met de andere auteurs Olaf Piekhaar en Geert Vijverberg verzorgen. Een bijzonder moment!

 

Sinds begin jaren ’90, toen nog als adviseur bij TNO, en vanaf 2000 vanuit onze eigen onderneming, houd Hans zich continu bezig met de doorontwikkeling van de ­methodiek Resultaat Gericht Samenwerken.

 

Nu 30 jaar verder, jaren waarin de methodiek werd gedeeld in eerdere publicaties, gepresenteerd tijdens diverse symposia en natuurlijk in de praktijk werd toegepast, geeft het veel voldoening dat deze inmiddels geïnstitutionaliseerde methodiek en Stichting RGS nu bestuurlijk gedragen wordt door OnderhoudNL, Bouwend Nederland en Aedes. Om deze reden waren de verschillende ­brancheorganisaties vertegenwoordigd bij de online lancering op 13 april. Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen en Aedes voorzitter Martin van Rijn gaven hun visie over ­samenwerking tijdens de introductie van de leidraad RGS 2021.

Actueel

Rietveldwoningen

30 september 2021

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud van de Rietveldwoningen in Reeuwijk. In opdracht van Woningbouwvereniging Reeuwijk gaan we eind oktober starten met het groot onderhoud van de woningen naar ontwerp van Gerrit Rietveld.

Lees meer

Werk mee aan beter als bewonersconsulent

3 augustus 2021

Smits Vastgoedzorg is aan het groeien!

Een hoge tevredenheid onder de bewoners is een van de belangrijkste uitgangspunten voor ons werk. Daarin speelt een bewonersconsulent een grote rol. Voor een grootschalig onderhoudsproject in Gouda, waar we 100 woningen toekomstbestendig gaan we maken, zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde bewonersconsulent op zelfstandige basis voor 32 uur per week.

Lees meer

Summertime

20 juli 2021

De zomervakantie staat voor deur! Een paar weken rust is altijd goed voor iedereen. Voorzichtig aan kunnen we weer beschermd op pad naar het buitenland maar in Nederland of thuis vakantie vieren is ook heerlijk. Lees hier alles over onze zomersluiting.

Lees meer